Вхід | Реєстрація

Нова декларація з ПДВ: одна на всіх

 Замість чотирьох звичних окремих форм декларацій із ПДВ (загальної, сільськогосподарської, сільгоспної неспецрежимної та переробного підприємства) Мінфін уніфікував її бланк. Відмінною рисою стане код виду декларації – необхідний потрібно буде позначати позначкою.

Універсальними стали додатки Д1 (розрахунок коригування), Д5 (розшифровки контрагентів), Д6 (Довідка про пільги), Д7 (розподіл податкового кредиту).

Додатки Д2 (довідка про залишок від’ємного значення), Д3 (розрахунок бюджетного відшкодування), Д4 (заява про грошове відшкодування) можуть доповнити лише загальну декларацію.

Також до комплекту звітності з ПДВ, як і раніше, входить копія записів у реєстрі виданих і отриманих податкових накладних, яку подають в електронній формі.

Зверніть увагу, звітність з ПДВ за січень та лютий 2013 року подається платниками податку за формою наказу Мінфіну від 25.11.2011 № 1492 «Про затвердження форм та Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість», а за підсумками діяльності у березні 2013 року та у подальшому – за формою, затвердженою наказом від 17.12.2012 № 1342 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 25 листопада 2011 року №1492».


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2013, 10:57 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації