Вхід | Реєстрація

На зимове утримання кобеляцьких доріг витрачено 58 тисяч гривень

21 березня відбулося чергове засідання міськвиконкому, на якому одним із планових питань було підбиття підсумків про роботу Кобеляцького комунального підприємства «Міська сервісна служба» щодо утримання доріг міста Кобеляки в осінньо-зимовий період 2012-2013 років. Як повідомив директор підприємства Володимир Слісаренко, на зимове утримання кобеляцьких доріг було задіяно 5 одиниць автотракторної техніки та 10 водіїв, трактористів і двірників. Із 176 тонн заготовленої піщано-сольової суміші протягом зими комунальниками використано 143 тонни (18 тис. грн.), для розчищення доріг від снігу бульдозером відпрацьовано 25 годин, трактором МТЗ-82 — 42 години, трактором ЮМЗ-6 — 25 годин, трактором Т-16 — 18 годин та автомобілем-піскорозкидачем ЗІЛ-130 — 44 години.

Загалом, на зимове утримання кобеляцьких доріг витрачено майже 58 тисяч гривень, фактично з міського бюджету профінансовано 36 тис. грн., заборгованість перед підприємством складає близько 22 тис. грн.

Для довідки. Загальна протяжність доріг у місті Кобеляки складає 135,5 км, їх балансова вартість становить 1,285 млн. грн.
 


Автор: Сергій ГАЛУШКО, секретар міськради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2013, 09:50 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації