Вхід | Реєстрація

Електронна звітність

Останнім часом, серед платників податків дедалі більшої популярності набирає подання звітності в електронному вигляді, адже ця опція чи не найкраще відповідає вимогам сучасного життя.

Для такого звітування платнику податків необхідно укласти договір з податковою інспекцією та отримати електронний цифровий підпис.

За чотири місяці 2013 року відділ реєстрації користувачів управління сертифікації ключів ІДД ДПС України у Кременчуцькій ОДПІ видав 2500 безкоштовних електронних ключів. Послугами Центру Кременчука скористалися 1400 осіб.

Загалом, щомісяця платникам податків видається близько 600 безкоштовних електронних підписів. Такий «попит» пояснюється розвитком нових сервісних послуг, зокрема, обов’язковістю електронного звітування про використання РРО в тому числі.

Детальну інформацію щодо бланків документів, зразків їх заповнення, переліку необхідних для реєстрації документів для отримання безкоштовних ключів електронного цифрового підпису можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД http://www.acskidd.gov.ua.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2013, 16:24 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації