Вхід | Реєстрація

Податкові новини

1.  23 квітня 2013 року набрав чинності наказ Мін’юсту України та Міністерства доходів і зборів України, яким затверджено Регламент передачі інформації про об’єкти житлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб (Наказ від 12 квітня 2013 року №699/5/38).

Відповідно до вказаного документу для цілей розрахунку податку, пакет інформаційних файлів про нерухоме майно  формується за даними Реєстру прав власності на таке майно та надається Міністерством юстиції України до Міністерства доходів і зборів. На підставі цього Реєстру останні здійснюватимуть нарахування податку на нерухомість.

2. З 26 квітня 2013 року набрав чинності наказ Міністерства доходів, яким затверджено у новій редакції Державний реєстр РРО (Наказ від 26 квітня 2013 року №82).

3. Розпочав роботу офіційний сайт Міністерства доходів і зборів України. Відтепер вся інформація про роботу відомства оприлюднюється на Інтернет-майданчику, розміщеному за адресою: minrd.gov.ua.

Консультації з питань митного законодавства надаються в Центрі обслуговування платників податків Кременчуцької ОДПІ (за адресою:  м. Кременчук, вул. Красіна, б.76, секція №4) з 9.00 до 11.00 год. щодня, крім вихідних.


Автор: Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2013, 10:24 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації