Вхід | Реєстрація

На роботу в калошах

На роботу в калошах

У п’ятницю зранку, після нічної зливи, до журналістів «ЕХО» звернулися працівники продуктового ринку, які поскаржились на непридатні умови для праці. Мовляв, їхні торгові місця були залиті водою.

Після перенесення торгових місць із площі Перемоги всередину ринку підприємці стикаються з безліччю проблем. Раніше вони повідомляли про несвоєчасне вивезення сміття, через яке неприємний запах поширювався по всій території ринку. І цей запах відчували не лише підприємці, а й покупці. Також вони були незадоволені тим, що туалет, який знаходиться на території ринку, рідко викачується. Та цього разу вони повідомили, що більшість підприємців, які прийшли в п’ятницю зранку на роботу, не змогли зайняти свої торгові місця, через те, що після нічної довготривалої зливи вони були залиті водою.

— Коли ми прийшли на ринок, то побачили величезні глибокі калюжі. Довгий час замість того, аби розкладати свій товар, ми вимітали мітлами воду, щоб мати можливість хоч якось зайняти свої місця. Основна причина в тому, що асфальтове покриття має великі та глибокі ями. Тому і вода там затримується. З собою на роботу ми тепер носимо і калоші, аби не промокали ноги, і віники та мітли, аби зайняти своє робоче місце — розповіла одна з жінок, яка реалізовує овочі та фрукти.

— Це зараз весна, дощі бувають не так часто, а шо буде восени, коли вони регулярно литимуться? — додала її сусідка по торгівлі.

За словами підприємців, вони зверталися до керівництва ринку, та їм відповіли, що засипати ями в них немає можливості.

Доки ми розмовляли з працівниками ринку, легковий автомобіль проїхав повз нас, потрапив у яму, а бризки з калюжі розлетілися на продукти, які були розміщені неподалік.

— От бачите! І це вже калюжі хоч трішки висохли, а зранку товар був весь облитий водою з калюжі. І покупцям також доводиться перестрибувати всі ці ями. Ми пробували хоч якось засипати ями камінцями. Та хіба цього вистачить? — додали жінки.

Уже через декілька годин після нашої розмови з підприємцями за дорученням керівництва ринку ями засипали щебенем. Хоча, на думку працівників ринку, цього недостатньо. Адже вони припускають, що після дощу вода, як і раніше, буде заливати їхні торгові місця.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2013, 10:00 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації