Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі діти пішли по гриби і

У Кременчуцькому районі діти пішли по гриби і

21 вересня, близько 19 години вечора, до Кременчуцького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на телефон рятувальної служби звернувся 12 річний хлопчик. Дитина повідомила, що разом з двома друзями 12-ти та 15-ти років вони заблукали в лісі поблизу села Салівка і не можуть знайти дорогу.

Негайно на пошуки дітей відправилась максимальна кількість працівників Кременчуцького райвідділу міліції на чолі з керівником Володимиром Зеленським. До пошуків також долучились колеги з Комсомольського міськвідділу міліції та працівники лісового господарства.

«Всі міліціонери, котрі брали участь у розшуку дітей спрацювали оперативно і чітко. Злагоджена робота дала свій позитивний результат. Вже близько 20-ої години діти були знайдені», - говорить начальник Кременчуцького райвідділу міліції Володимир Зеленський.

Побачивши міліціонерів діти дуже зраділи. При спілкуванні хлопці зазначили, що не сподівалися на таке швидке реагування з боку правоохоронців. Вони пояснили, що пішли в ліс по гриби. Захопившись процесом, зайшли надто далеко і заблукали. А коли зрозуміли, що самотужки вибратися не зможуть, зателефонували до рятувальників.

Стражі порядку, упевнившись, що стан здоров’я дітей нормальний, дізнались адреси їх проживання та відвезли їх по домівках у місто Комсомольськ.

На щастя, все закінчилося добре. Батьки щиро подякували міліціонерам за допомогу і пообіцяли надалі контролювати дозвілля своїх дітей. У свою чергу юнаки також запевнили, що без супроводу дорослих більше в ліс не ходитимуть.

Сподіваємось так і буде…


Автор: Андрій Федорненко, Кременчуцький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2013, 13:45 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації