Вхід | Реєстрація

На дорогах гинуть люди

За дев'ять місяців поточного року на автошляхах, які обслуговують працівники взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України в Полтавській області, спостерігається збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод із постраждалими: 62 ДТП, під час яких 7 чоловік загинули, а 98 отримали тілесні ушкодження.

За участю пішоходів скоєно сім ДТП, у яких одна людина загинула, шість отримали поранення. Вони залишаються найбільш уразливою категорією серед учасників дорожнього руху. Але їх безпека на дорогах залежить не тільки від водіїв. Порушення вимог Правил дорожнього руху пішоходами — не тільки невиправданий ризик власним життям, а й негативний приклад для дітей.

У основному, дорожні пригоди стаються в темний час доби, через несприятливі погодні умови, а також й через неуважність і недбалість самих пішоходів: перехід у невстановленому місці, несподіваний вихід на проїжджу частину, на забороняючий сигнал світлофору.

Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними на дорогах. Пішоходи, переходьте вулицю тільки на пішохідних переходах та в добре освітлених місцях. Не забувайте про свою безпеку та безпеку близьких. Рекомендуємо всім пішоходам виділити себе в темноті, одягаючи речі, на яких є елементи, що відбивають світло. Це допоможе водієві вчасно зорієнтуватись у обстановці, а вам — залишитися живими!

Водії, пригальмуйте, під’їжджаючи до пішохідного переходу. Пам’ятайте, що тільки суворо дотримуючись вимог Правил дорожнього руху, водії і пішоходи зможуть уникнути нещасних випадків на дорогах. Бо тільки від нас із вами залежить безпека на дорогах, життя інших людей та ваше власне! Бережіть себе та своїх близьких!


Автор: Олександр Пасько, заступник командира взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2013, 09:12 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації