Вхід | Реєстрація

Троє негідників у масках вибили з пенсіонерів на Котелевщині їх заощадження

Троє негідників у масках вибили з пенсіонерів на Котелевщині їх заощадження

Жахливий вечір 27-го жовтня 2013 року подружжя пенсіонерів з Котелевщини, Полтавської області, запам’ятають до кінця своїх днів.

«Близько 20-ої години на подвір’ї почала голосно лаяти кімнатна собака, яку я випустила погуляти. Відчинивши двері, щоб впустити її до будинку, я отримала сильний удар по голові палицею. В будинок увірвалися три чоловіки в масках, в руках вони тримали дерев’яні палиці, а в одного був предмет схожий на пістолет. Все було як в тумані, чоловік худорлявої статури, одягнений в чорний одяг та в чорну маску «чоловік-павук», поволік мене у вітальню, а двоє інших схопили мого 65-річного чоловіка та відправилися з ним на другий поверх. Бандити наносили нам удари по голові, тулубу та кінцівках, палицею та відбійним молотком з однією метою – дізнатися, де ми зберігаємо гроші. При цьому говорили, що ми фермери і кошти в нас мають бути. Розмовляли всі троє російською мовою. Отримавши декілька ударів по голові, з носу в мене потекла кров, злодій дістав пляшку вина та вилив мені її на обличчя. Мої руки були зв’язані за спиною, мені намагалися рот закрити матерчатим кляпом. Муки закінчилися лише після того, як бандити знайшли гроші та впевнилися в тому, що більшої суми в нас немає», - зі сльозами на очах згадує ті жахливі миті 63-річна потерпіла.

В селі Терещенки, що на Котелевщині, Полтавської області, 65-річний Микола та 63-річна Олена, які є громадянами Російської Федерації, в 1997 році придбали дачну ділянку. Домогосподарство відвідують часто. Самі ж вони проживають та зареєстровані в Московській області. Дорогоцінних виробів та великих сум грошей з собою ніколи не привозять, бо знають, що з цим виникають проблеми на кордоні. Тож і поласувати бандитам не було занадто чим. От тільки бідолашним потерпілим залишилися синці по всьому тілі, зіпсовані нерви та страх.

Оперативна група виїхала на місце злочину близько 5-ої години ранку, коли потерпілий зміг відчинити двері у ванній кімнаті, де їх закрили бандити, та покликати на допомогу.

«На превеликий жаль, на даний час зловмисники ще не затримані, - говорить начальник Котелевського РВ майор міліції Віталій Браславець, - але ми працюємо на повну: здійснюємо подворові обходи, спілкуємося з населенням, намагаємося встановити бодай якусь зачіпку, яка б вивела на слід розбійників. Маю надію, що в недалекому майбутньому нам пощастить встановити особи нападників та покарати їх за всією суворістю Закону. Закликаю усіх мешканців району та області, якщо комусь відомі будь-які обставини щодо вчиненого злочину, або ви знаєте причетних до цього осіб, не зволікайте, а терміново надайте інформацію працівникам котелевської міліції. Нелюди мають бути ізольовані і покарані. У цьому зацікавлені ми всі! Міліція і місцева громада будуть щиро вдячні за допомогу!»


Автор: Інна Мироненко, Котелевський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2013, 13:55 | Котельва | Кримінал
1. Гість / 28 лютого 2014, 18:23
Може це беркутівці, що втекли з частин
2. Патріот / 28 лютого 2014, 18:30
1.Гість
«Може це беркутівці, що втекли з частин»

"Розмовляли всі троє російською мовою."

Та нє, це той російський спецназ, що Товстому Дімові третє вухо купіровав!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації