Вхід | Реєстрація

Чоловік розхвилювався через кущ коноплі

Під час затримання він пояснив: знайшов «травичку» випадково, тримав удома для особистого вживання.

Під час відпрацювання території Новосанжарського району дільничними інспекторами міліції було затримано 44-річного мешканця села Драбинівка. Старший лейтенант міліції Канюка та лейтенант Нездойминога в одному з будинків помітили чоловіка, який, побачивши їх, почав хвилюватись. Міліціонери вирішили поспілкуватися з ним. Під час огляду будинку виявили та вилучили згорток з подрібненою зеленою речовиною, схожою на марихуану. Як пояснив безробітний чоловік, кущ коноплі він знайшов випадково. Побачивши таку знахідку, він вирішив зрізати його і просушити. Так він зібрав марихуану і тримав удома для особистого вживання. Варто зазначити, що 44-річний чоловік раніше не мав проблем із законом. Наразі усі наркотики вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Полтавській області. Проти чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення або пересилка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).


Автор: Вікторія Долина, Новосанжарський РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2013, 09:13 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації