Вхід | Реєстрація

В Кременчуці на жінку-водія напали троє молодиків

Як повідомляє центр зв’язків із громадскістю обласного управління міліції, до чергової частини Крюківського райвідділу міліції Кременчука звернулася 36-річна кременчужанка. Жінка повідомила міліціонерам про те, що напередодні ввечері по вул. Макаренка троє невідомих хлопців напали на неї застосовуючи електрошокер та заволоділи особистими речами. На дане повідомлення міліціонери відреагували миттєво і вже через декілька годин зловмисників затримали. Ними виявилося троє кременчужан 22, 23 та 30-ти років. Увечері молодики шукали "легких" грошей натрапили на самотню жінку за кермом автомобіля. Зловмисники практично роздягли жертву - зняли з неї шкіряний плащ, светр та шапку, відібрали два мобільні телефони і втекли геть. Своєчасне звернення до міліції допомогло швидко затримати грабіжників.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2010, 10:34 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації