Вхід | Реєстрація

На Майдані криваві сутички. Підтверджено 10 смертей

На Майдані криваві сутички. Підтверджено 10 смертей

О 20:00 за київським часом міліція почала штурм Майдану, на якому зараз знаходиться приблизно 20-30 тисяч осіб.

Силовики стягнули в центр Києва БТРи і водомети, активно застосовуються гранати. Перед цим міліція оголосила про початок антитерористичної операції.

У свою чергу активісти Майдану кидають «коктейлі Молотова», стріляють феєрверками і намагаються засліпити міліціонерів лазерами.

За найскромнішими підрахунками, сьогодні в Києві було вбито вже десять чоловік. Так, трьох активістів Майдану застрелили біля Будинку офіцерів. Їх імена вже відомі: Сергій Дідич з міста Городенки на Прикарпатті, Володимир Кіщук з Запорізькій області та Сергій Шаповал з Києва.

Ще два тіла були зафіксовані журналістами на барикаді біля виходу зі станції метро «Хрещатик» на Інститутській, де згодом був убитий ще один активіст.

Також повідомлялося, про загиблого біля Верховної Ради і двох у Маріїнському парку. Ще один активіст помер від поранень у лікарні. Про це повідомила народний депутат від «Удару» Ірина Геращенко.

 

Трансляція онлайн








Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2014, 21:56 | Полтавщина | Політика


1. шофер / 19 лютого 2014, 11:15
Канал "Росія 24"

Цікаву версію озвучив Жиріновський: "Захід тисне на україсньких олігархів шантажем - вони повинні ретельно проплачувати всі події на майдані, поставляти все необхідне, і тиснули на Януковича щоб той не посмів чинити супротив. У противному випадку, всі їхні фінанси будуть заблоковані".


І ось що говорить Зюганов: "Всі події у Києві на прочуд ефективні та організовані. Деякі армійські відділи можуть позаздрити. Але Росія мовчить до пори до часу. Ми віддамо західу нашу братську Україну. В нас спільні перемоги, спільні поразки. Захід же, завжди розглядав Україну як гарний великий огород, і гарними українськими дівчатами та кріпкими хлопцями, котрі на ньому працюють".
2. шофер / 19 лютого 2014, 11:17
1. шофер пише:
«Ми віддамо західу нашу братську Україну.»
Не віддамо - мається на увазі, вибачаюсь, опечаточка.
3. Гість / 19 лютого 2014, 19:10
1. шофер пише:
« братську Україну. »

Ви ж любите на братовы шкуру, а не душу. Т.Г. Шевченко
4. шофер / 19 лютого 2014, 19:41
В першому каменті я дуже коротко привів цитати Жиріновського, допишу ще одну його думку:

"Всі бояться розколу Караїни, тоді коли цей розкол насправді вже відбувся давним давно, просто ніхто не хоче цього помічати. Вже давним давно, Українці чітко розділені на дві групи - одні ті хто прагне Європи, другі ті хто прагне жити у складі Росії. А тому реальне припинення "української Лівії" можливе тільки через розподіл України - Європі віддати 4...6 західних областей, все інше передати до складу Росії, і нехай кожна людина сама на вибір переїде у ту чи іншу частину, хто куди захоче".
5. шофер / 19 лютого 2014, 19:47
Да, і що ще цікавого висловив Жиріновський (його всього пересказати складно - ви розумієте :) ).
Мовляв для Європи лише Білорусія лишається міцним горішком, завдяки діючій владі, саме котрої зараз нехватає в Україн. У цьому я з ним погодився на 100% - де він наш Бацька Лукашенко... зараз він нам потрібен як ніколи.
6. Гість / 19 лютого 2014, 21:12
Посилання на www.poltava.pl.ua всі в Полтаву відстояти своє майбутнє. Або піднімайтеся в Кобеляках, Санжарах, Царичанці.
7. traktorist / 20 лютого 2014, 12:11
Білорусь нікому не по зубам,тому що там дійсно народний Президент.за якого люди стоять горою,а не зек,як у нас.І в Мінську були спроби захопити владу засланими екстремістами,але люди самі надавали їм по шиям,тому що "от добра добра не ищут".А в нас зародки екстремізму впали на благодатний грунт,тому що люди цією владою загнані в глухий кут,з якого можна тільки кусати.Адже вибору не зосталося!Це КРАЙ!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації