Вхід | Реєстрація

В акції протесту у Києві загинув кременчужанин

В акції протесту у Києві загинув кременчужанин

Один із мешканців Кременчука, який приймав участь у акції протесту, загинув.

Ймовірно, загинув від кульового поранення. Прізвище чоловіка – Ігор Сердюк. Також серед кременчуцької делегації є постраждалі від травматичної зброї. У них стріляли "тітушки" з пістолетів, розповів сайту "Програма Плюс" керівник міського об’єднання Майдан Володимир Пилипенко.

Крім того, одного з мешканців наддніпрянського міста важко поранено.

Також, вже самі представники об’єднання розповідають про кременчуцьких афганців, які брали участь в акції протесту на вулиці Грушевського й були заарештовані.

"Все нормально, але людей втратили. Поки ходили мирною ходою, по нас почали стріляти. Але нормально. Нас, правда, оточили на Майдані, але тримаємося", - такий коментар від одного з афганців Кременчука, який нині разом з товаришами перебуває на Майдані.


Автор: Олег ХМАРА, «Полтава сьогодні»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2014, 13:09 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації