Вхід | Реєстрація

В Одесі «тітушки» під прикриттям міліції влаштували побоїще під ОДА

В Одесі «тітушки» під прикриттям міліції влаштували побоїще під ОДА

Молодики в касках і з кийками влаштували побоїще під стінами Одеської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє "Думська".

Журналісти встигли забігти в будівлю банку, рятуючись від бандитів, які прорвалися через міліцейський кордон. Одному кореспонденту розбили камеру.

Всього від бит невідомих борців з Майданом постраждали 9 співробітників ЗМІ. У трьох знімальних груп пошкоджена техніка.

Серед постраждалих є також невідомі "євромайнданщики" і пастор Кірхи святого апостола Павла, заступник єпископа Німецької євангелічно-лютеранської Церкви України Андрій Гамбург.

Губернатор Одеської області Микола Скорик приніс вибачення постраждалим працівникам ЗМІ:

"Я приношу вибачення представникам ЗМІ, які, виконуючи службові обов'язки, постраждали біля будівлі облдержадміністрації, де відбулися сутички між мітингувальниками городянами, по всій видимості, дотримуються протилежних політичних поглядів", - сказав Скорик.

Журналісти відзначають, що невідомі з битами приїхали і поїхали на звичайних одеських маршрутках у супроводі співробітників міліції.

Джерела в правоохоронних органах стверджують, що нападники - активісти харківської організації "Оплот" і бійці однойменного бійцівського клубу.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2014, 21:48 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації