Вхід | Реєстрація

«Надія твоя, Україно!»

«Надія твоя, Україно!»

Нещодавно у Центрі культури і дозвілля відбулося районне свято «Надія твоя, Україно!». Винуватцями свята стали обдаровані діти.

«Доброго дня вам, шановні вчителі, батьки та гості. Ми раді вас вітати на нашому спільному святі. Святі вшанування переможців, святі її величності науки, святі таланту, на якому відзначаємо найкращих учителів та учнів, які стали переможцями районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та гідно представили наш район на обласних предметних олімпіадах та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук. Адже нам є ким пишатися, бо маємо потужний потенціал творчої та обдарованої молоді. Сьогоднішнє свято — це підсумок вашої праці, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості», — розпочали ведучі.

Право запалити 20 святкових свічок, що уособлювали 20 предметів Всеукраїнської учнівської олімпіади, надали переможцям згадуваних олімпіад і конкурсів: учениці 11 класу Крутобалківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Діані Драке, учневі 11 класу Кунцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Михайлу Ганжі та учневі 11 класу Великокобелячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дмитру Мостовому.

Далі розпочалася урочиста частина вшанування кращих учителів та учнів, а разом з ними і директорів їх навчальних закладів. Почесні грамоти і подяки вони отримували з рук заступника голови районної ради Сергія Бодака, в. о. голови райдержадміністрації Володимира Борта, селищного голови Андрія Реки, в. о. начальника відділу освіти РДА Тамари Кусайко та голови профспілки працівників освіти Новосанжарщини Валентини Кульчинської.

Урочиста частина була доповнена виступами учасників художньої самодіяльності: учениці Сухомаячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Діани Мухи, учня Малокобелячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олександра Перерви, дитячого естрадного танцювального колективу «Дивосвіт» Центру культури і дозвілля, учениці Новосанжарського навчально-виховного комплексу Катерини Афоніної, учениць Руденківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Марини Рубайко та Альони Панасенко, учениць Сухомаячківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Юлії Колодяжної та Тетяни Онипко.

Сергій Бодак зі сцени назвав також ім’я кращого ерудита 2014 року і вручив йому іменний годинник, подяку голови районної ради та пам’ятну стрічку. Цю високу нагороду, як і минулоріч, отримав учень 9 класу Лелюхівської школи Микола П’ятак.


Автор: Дмитро ТРОХИМЧУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації