Вхід | Реєстрація

«Про безпеку пам’ятай! Цінуй життя! В біду не потрапляй!»

«Про безпеку пам’ятай! Цінуй життя! В біду не потрапляй!»

Уже стало доброю традицією навесні проводити районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Так і цього року 18 квітня відділом освіти Новосанжарської райдержадміністрації, Новосанжарським районним сектором УДСНС України в Полтавській області та Новосанжарським районним будинком дитячої та юнацької творчості був організований цей фестиваль. Він проводиться з метою навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи, популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя, вивчення та використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності і попередження загибелі та травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій.

Позмагатися в різноманітних конкурсах приїхали 11 дружин юних пожежних із Великокобелячківської, Малокобелячківської, Малоперещепинської, Маячківської,  Крутобалківської, Соколовобалківської, Старосанжарської, Сухомаячківської, Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Новосанжарського, Драбинівського навчально-виховних комплексів.

Під час фестивалю дружини юних пожежних мали змогу проявити себе у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Безпечна прогулянка», «Плакат соціальної реклами». Конкурс «Безпечна прогулянка» складався з 4-х етапів: «Гриби, ягоди», «Рятувальна мотузка», «Медичний», «Влучний ствольщик». І саме на етапі «Влучний ствольщик» учасники мали змогу збивати струменем води мішені, попередньо пройшовши інструктаж рятувальників. Діти були в захваті від виконання цього завдання.

Згідно з підсумковими протоколами, переможцем та призерами фестивалю дружин юних пожежних стали: команда «Янголи фортуни» Новосанжарського НВК, яка зайняла перше місце; команда «Прометей» Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів з почесним другим місцем та команда «Світлячок» Маячківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка зайняла третє місце. Ці команди були нагороджені дипломами та пам’ятними призами. Переможці фестивалю команда «Янголи фортуни» Новосанжарського НВК будуть представляти район на обласному зональному етапі Всеукраїнського фестивалю.


Автор: Дмитро ТРОХИМЧУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації