Вхід | Реєстрація

«Зоря-1» виходить в лідери

«Зоря-1» виходить в лідери
10 січня відбулися матчі чергового туру першості Новосанжарського району з міні-футболу.
Зустрічі між командами принесли кілька досить-таки несподіваних результатів. Деякі з лідерів втратили перші очки, а деякі — навпаки зміцнили свої позиції.
Амбіційний юніорський «Стандарт» досить впевнено розібрався із командою «НВК» — 6:3. Сухомаячківський «Темп» каменя на камені не залишив від лелюхівської «Вороної» — 15:1. Перший несподіваний результат — досить впевнена по грі перемога «Фортуни» із Великих Солонців над командою «РВ МВС» — 3:2. Забрідчанська «Ворскла» не зуміла встояти перед руденківською «Зорею-2» і поступилася з рахунком 2:4. Черговою сенсацією закінчилася зустріч новосанжарських «Ніки» та «Газовика». Завдяки феєричній грі полтавських легіонерів та покеру новосанжарця Олексія Білоконя «Ніка» перемогла із рахунком 6:5.
Центральним поєдинком туру, безумовно, був матч між одвічними суперниками — новосанжарською «Силою ради» та руденківською «Зорею-1». Команди до цього туру йшли без очкових втрат і в очній зустрічі мали змогу пригальмувати одного з головних конкурентів. Але, на превеликий жаль більшості вболівальників, новосанжарська команда до протистояння із таким суперником виявилася не готова. В першому таймі у цілком рівній грі футболісти «Зорі-1» змогли двічі засмутити голкіпера «силорадівців». У другому таймі вболівальники «Сили ради» сподівалися на відіграш. Але замість цього побачили ще чотири голи у ворота своєї команди. Так рахунок став зовсім непристойним — 6:0. Під кінець зустрічі руденківські футболісти дещо розслабились, що в принципі зрозуміло, і дозволили суперникам провести поспіль три голи. 6:3 — впевнена перемога «Зорі-1».
Після цієї зустрічі руденківська команда набрала 12 очок і стала одноосібним лідером міні-футбольної першості.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації