Вхід | Реєстрація

У Котелевському районі із Ворскли виловили чоловіка, який знаходиться у розшуку

У Котелевському районі із Ворскли виловили чоловіка, який знаходиться у розшуку

До чергової частини Котелевського РВ УМВС надійшло повідомлення, що поблизу села Ворони, в річці Ворскла було виявлено тіло невідомого чоловіка.

Під час встановлення особи «потопельника» з’ясовано, що загиблий – сорокашестирічний мешканець села Піски Лохвицького району і вже довгий час знаходиться у розшуку, як безвісти зниклий. Крім того експертиза показала, що чоловік загинув насильницькою смертю (відкритий перелом черепа).

«Щоб розкрити цей злочин, нам знадобилося чимало часу. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Котелевського райвідділу спільно з досвідченими оперативниками карного розшуку УМВС в Полтавській області встановили особу, причетну до вбивства» - говорить заступник начальника Котелевського РВ УМВС Юрій Старокожко.

Зловмисником, який лишив життя чоловіка, виявився 27-річний полтавець. Зі його слів, того дня вони зустрілися «обмити» успішно завершений договір купівлі–продажу автомобіля. Знайомий 46-річний чоловік домовився купити у нього автомобіль «ВАЗ-2101» за 500 доларів. Він викрав гроші у матері і поїхав за своїм омріяним авто.

Але свою «Копійку» молодший із чоловіків не хотів продавати, а гроші були вкрай потрібні. Зловмисник взяв палицю та наніс знайомому три удари в область голови. Потім забрав гроші, автомобіль і поїхав додому.

Наразі щодо чоловіка обрано запобіжний захід – взяття під варту. Слідчим управлінням УМВС України в Полтавській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Чоловікові загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.


Автор: Інна Мироненко, інспектор по роботі з населенням Котелевського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2014, 15:41 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації