Вхід | Реєстрація

Про результати ревізії Відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації

Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Полтавській області – Лубенської об’єднаної державної фінансової інспекції – під час ревізії Відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації виявили порушення, що призвели до втрат, на суму 162,2 тис. грн. Контролю підданий період з 01.01.2012 по 01.03.2014.

Зокрема, встановлено неперерахування до районного бюджету майже 51 тис. грн відшкодованих незаконних витрат по незаконно виплаченій заробітній платі, нарахованій і виплаченій в попередньому році працівникам за час перебування їх на лікарняному та відповідних нарахувань до фондів.
Крім того, зафіксовано виплату компенсацій за невикористані основні та додаткові відпустки всупереч законодавству; факти виплати заробітної плати за фактично не відпрацьований час; покриття витрат на оплату комунальних послуг спожитих орендарями тощо.

Виявлені порушення наразі частково усунуто.

За ведення бухгалтерського обліку з порушенням законодавства на 15 посадових осіб складено протоколи про адміністративну відповідальність.

За порушення бюджетного законодавства застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Про результати поінформовано прокуратуру Чорнухинського району.


Автор: Прес-служба Держфінінспекції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2014, 17:01 | Чорнухи | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації