Вхід | Реєстрація

Міжрайонному телебаченню бути!

Міжрайонному телебаченню бути!

Уже неодноразово в редакційних статтях тижневика говорилося про те, що в планах редакції є створення місцевого телебачення. Спробуємо пояснити задум. Ми не маємо на увазі запровадження повноцінного ефірного телебачення, де цілодобово транслюватимуться програми й фільми. Та спробувати відзняти матеріали місцевого рівня, буде для нас першочерговим завданням. Бо що хвилює більше, як проблеми місцевості, де мешкає людина.

Далі, звичайно, намагатимемось розширити наш кругозір і кількість матеріалів. Та є одна велика проблема — це відсутність ентузіастів і просто творчо налаштованих людей, які можуть працювати з новітніми медійними платформами. Тож запрошуємо до участі креативних молодих і енергійних операторів, монтажерів, ведучих, кореспондентів та всіх, хто мріє поєднати своє життя з медіапростором. Також наголошуємо, що всі початкові роботи проходитимуть на «голому ентузіазмі». Але варто зазначити, що тільки початкові. Надалі все має перейти на прибуткові рейки. Тому впевнені, якщо до нашого задуму долучаться натхненні і креативні творчі особистості, то спільно ми обов’язково досягнемо цього задуму. Крім того запрошуємо підтримати нас інвесторів-однодумців. Чекаємо ваших думок. До розгляду сприймаються будь-які ідеї та пропозиції надсилайте на e-mail [email protected]


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2015, 18:42 | Полтавщина | Цікаве


1. шофер / 26 січня 2015, 18:56
міжрайонне? от же ви маєте намір купити частоту і розповсюджуватися не кабелями а повітрям... це цікаво.
2. Петлюрівець / 24 березня 2015, 23:14
Краще б не телебачення , а виробничий цех, фабрику , завод.Громада вже за всі роки сита по горло говорильньою в газетах, на радіо і телебаченні!
3. Петлюрівець / 25 березня 2015, 08:19
25.03.2015 р. День СБУ ! З святом !!!
4. кобелячанин / 8 вересня 2015, 13:04
Шось видно бажаючих долучитися не густо. Мабуть зря написали правду про «голий ентузіазм». Цікаво а чи зверталися люди щоб одразу перейти до другого етапу той що після ентузіазму? Творці агов.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації