Вхід | Реєстрація

За визнання Росії агресором не голосувало 27 депутатів

За визнання Росії агресором не голосувало 27 депутатів

Верховна Рада схвалила заяву про визнання Росії країною-агресором і закликає парламенти іноземних держав, міжнародні організації також визнати РФ країною-агресором, посилити тиск на неї, а "ДНР" та "ЛНР" визнати терористичними організаціями.

За ухвалення рішення на позачерговому засіданні у вівторок проголосували 271 з 289 депутатів, що зареєструвалися.


Автор: www.day.kiev.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2015, 13:45 | Полтавщина | Політика


1. Маска / 29 січня 2015, 14:52
І Река і тім числі :)))
2. traktorist / 29 січня 2015, 15:04
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1.Маска
«І Река і тім числі :)))»

Але ж не "проти"."И рыбку съел и на х.й сел".Їй-бо,мабуть теж обрізаний,кумекає.
3. Читач / 29 січня 2015, 16:57
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
2.traktorist
«Але ж не "проти"."И рыбку съел и на х.й сел".Їй-бо,мабуть теж обрізаний,кумекає.»

Ті ні тут щось заплутаніше. Усі обрізані за визнання агресором. А може то така гра для лохів. Тепер треба спостерігати що далі буде. Маю на увазі з Рекою і з його детками. В будь якому випадку факт заслуговує на вивчення.
4. Тамара / 29 січня 2015, 18:17
Думаю, депутати прораховують ходи і не спішать голосувати, бо цікавий розвиток у цих подій може бути.
5. Читач / 29 січня 2015, 20:43
4.Тамара
«Думаю, депутати прораховують ходи і не спішать голосувати, бо цікавий розвиток у цих подій може бути.»

Прораховувати то вони прораховують а гроші ж за нього яценюк заплатив. (З його ж слів. Почитай інтервю в ЕХО) Отже тут може бути таке що надумують кинути Потрошенка під танк і поставлять Яценюка чи Коломойського в президенти чи Юлю яка щось залягла на дно ніде і не чути. Їм же все одно треба виплутуватись і за Боінг і за бойню інакше ніхто ж їх не сприйме в Європі і світі крім наших свідомих. По їхньому Талмуду для цього існує "козел отпущения" на якого вони складають усі гріхи і кидають у прірву. І тоді кажуть ми безгрішні а БЕЗМОЗГЛІ гої вірять.
6. Тамара / 29 січня 2015, 21:45
Ти надто самокритичний, можливі й інші варіанти. Необхідно керівника самопомочі продвигать. А до названих тобою добав ще таких претендентів як Медведчуки і т.п. і на звалище історії їх.
7. Чиитач / 29 січня 2015, 21:50
6.Тамара
«Ти надто самокритичний,»

Та ні!
Шановні гості сайту!
Не вірте мені, це мене нечистий попутав, а потім я ще й продався сам і продаю Україну за 4-5$ за кожен пасквільчик.
Я - троль.
Пробачте мене. Нехай Бог покарає всіх тролів!
Слава Україні!
8. Тамара / 29 січня 2015, 21:51
Та перестань, не заводся так. У тебе не все втрачено.
9. Чиитач / 29 січня 2015, 21:56
8.Тамара
«, не заводся так. У тебе не все втрачено»


Та ні, Тамарочко! Я - троль і мені труба.
А соромно як!
Слава Україні!
10. Тамара / 29 січня 2015, 22:00
Та не лай себе, в тебе є свідомість, ти зможеш осмислити і зрозуміти все. Головне не будь категоричним. І не слава Україні, а Боже дай розуму нашим правителям.
11. Читач / 30 січня 2015, 02:38
10.Тамара
«Та не лай себе, в тебе є свідомість, ти зможеш осмислити і зрозуміти все. Головне не будь категоричним. І не слава Україні, а Боже дай розуму нашим правителям.»

Ти ж відрізняй троля "Чиитач" від мене. А за розум правителів наших не турбуйся він у них є тільки не на те направлений. Помолись краще щоб Бог українцям розуму дав.
12. Анатолій / 30 січня 2015, 19:32
Пропоную нашій Верховній Раді наступного разу визнати Росію козлами. Ура!!! Визнали!!! А потім - визнати Росію дурнями! Ура!!! І це визнали!!! От ми, так ми! Слава нам, таким сміливим... А чого ж не оголошуємо військовий стан, раз Росія агресор і на нас напала? А, не можна? А чому? А, газ не можна буде купляти, а більше ніде взять? Ну, хоч агресором визнали - тепер треба наполегливо рекомендувати населенню запалюючи конфорку робити це з огидою - газ-то від агресора... А ще чому не можна військовий стан? А, бізнес накриється у наших олігархів? Це поважна причина... особливо для тисяч солдатів, які до війни працювали за півтори тисячі гривень, а загинули і ще загинуть зовсім задарма. Вони, ясна річ, дуже переймаються, щоб у тих, хто продовжує з агресором торгувати все добре йшло. Недавно почув від пана Реки - ДНР і ЛНР теж не можна визнавати терористичними організаціями, бо тоді вийде, що у нас - громадянська війна... Круто. Значить, громадянської війни у нас - немає, терористів - немає, війни з Росією - немає... То хто ж убиває наших солдатів, самі в себе вони стріляють, чи що?... І мені говорять, що на Майдані відбулася Революція Гідності, тобто у народу прокинулася гідність... І у чому це виявляється? З гідністю іти на убій за інтереси продажних політиків і ненаситних олігархів? Україно, Україно...
13. Читач / 30 січня 2015, 19:51
Молодець Анатолій. У неті є книжка генерала Франко рекомендую почитати називається вона "Масонерія" по нашому масонство. Він там розписує те що відбувалося у Іспанії. (Маска правда напише що Франко хворий) Там він пише хто організува війну і що громадянська війна принесла більшої шкоди Іспанії чим усі війни в яких вона брала участь разом узяті. Зараз це відбувається у нас. Шалом.
14. Читач / 30 січня 2015, 19:55
12.Анатолій
«Пропоную нашій Верховній Раді »

Якби ще хто порахува наскількт вона наша. Говорять що українців там відсотків 20 якщо є то й добре.
15. New York / 31 січня 2015, 07:17
Анатолій, приємно читати.
16. Тамара / 31 січня 2015, 18:36
Хлопці, що ж ви тут робите. Вам народ піднімати а не з нірок пищати. Я сама збентежена діями Капліна в Полтаві, націоналістів у Запоріжжі, але я готова йти з Вами, з тими кому Бог дав розуму. Чи ви теж його просите у Бога.
17. Читач / 31 січня 2015, 19:07
16.Тамара
«Хлопці, що ж ви тут робите. Вам народ піднімати а не з нірок пищати. Я сама збентежена діями Капліна в Полтаві, націоналістів у Запоріжжі, але я готова йти з Вами, з тими кому Бог дав розуму. Чи ви теж його просите у Бога.»

один в полі не воїн. Зомбований народ ні на що крім ілюзій підняти не можливо. Тому зараз один єдиний вихід "пищати" доки нерод не прозріє і не зрозуміє що відбувається. Я особисто втратив віру у таке прозріння народу бо навіть незнаю жодного депутата рай і міськради який би правильно розумів ситуацію. То що тоді говорити про народ. От оце і є замкнене коло, карма нації, яка не хоче нічого знати, цурається знань, боїться знань. А щодо Бога то богом у тих хлопців Цар Іудейський, що ж він за розум їм може дати?
18. Чиитач / 31 січня 2015, 19:24

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
19. Читач / 31 січня 2015, 20:02

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
20. Чиитач / 31 січня 2015, 20:25

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
21. Маска / 31 січня 2015, 20:26
17.Читач
«Я особисто втратив віру у таке прозріння народу бо навіть незнаю жодного депутата рай і міськради який би правильно розумів ситуацію. То що тоді говорити про народ.»
Ну, депутатів ти опитав... А тепер спробуй інших, лікарів наприклад. Почни з психотерапевта, бо все одно до нього інші його колеги порадять:)))
22. Читач / 31 січня 2015, 20:48
21.Маска
«Ну, депутатів ти опитав... А тепер спробуй інших, лікарів наприклад. Почни з психотерапевта, бо все одно до нього інші його колеги порадять:)))»

І лікарі не надто грамотні не всі правда.
Колись вважали хворими Галілея, Дж.Бруно, Коперніка і багатьох інших. Чи ти й до сих пір їх такими вважаєш?
23. Маска / 31 січня 2015, 21:07
22.Читач
«Колись вважали хворими Галілея, Дж.Бруно, Коперніка і багатьох інших. Чи ти й до сих пір їх такими вважаєш?»
Принаймні, ці троє в першу чергу були прагматиками і практиками, а ти плетеш чи доплітаєш кимось вже сплетені теорії сумнівного змісту.
24. Читач / 31 січня 2015, 21:15
23.Маска
«а ти плетеш чи доплітаєш кимось вже сплетені теорії сумнівного змісту.»

Не кимось а не менш авторитетними і прагматичними. я вже тобі називав Генрі Форда хіба він не прагматик, генерал Франко хіба не прагматик, а Сталін хіба не прагматик, а Гітлер хіба не прагматик? Можна перелік продовжувати і продовжувати... Шалом.
25. Маска / 31 січня 2015, 21:33
24.Читач
«...а Сталін хіба не прагматик, а Гітлер хіба не прагматик?»
Ооо! Це великі прагматики! А на дозвіллі -- ще й теоретики... Ауфідерзейн.
26. Метр / 31 січня 2015, 21:58
Правильно Река сделал,мужик не глупый если попал из села в депутаты.Все кто принимал такое решение,могут стать невыездными
27. Читач2 / 2 лютого 2015, 17:23
Сам не голосував, але в Полтаві заявив Народний депутат Андрій Река:

— Здивований тим, що відбулося у Полтаві. Чому міська рада не підтримала рішення Верховної ради? Адже мабуть немає в області таких людей, які не підтримують рішення парламенту. 90% полтавців підтримують цю думку, впевнений в цьому. В Санжарах провели аналогічне засідання — 30 депутатів «за», один утримався. Це треба робити. Ми таким чином дізнаємось, чия у нас рада, ми взнаємо, хто ці депутати, хто нами керує. Страшно за цю раду, яка не змогла прийняти це рішення. Як депутат-мажоритарник, на мені 6 районів, об’їхав, усі підтримають рішення парламенту. А хто каже росіяни — брати, то так, брати, але не держава.

28. Читач / 2 лютого 2015, 17:37
27.Читач2
«90% полтавців підтримують цю думку, впевнений в цьому. В Санжарах провели аналогічне засідання — 30 депутатів «за», один утримався. Це треба робити. Ми таким чином дізнаємось, чия у нас рада, ми взнаємо, хто ці депутати, хто нами керує. Страшно за цю раду, яка не змогла прийняти це рішення. Як депутат-мажоритарник, на мені 6 районів, об’їхав, усі підтримають рішення парламенту. А хто каже росіяни — брати, то так, брати, але не держава.»

Ти диви який Река самовпевнений та ще й хитрий. Думаю у кого мізки є той знає чия у нас ВР і скільки в ній українців. І як стрілки на державу перевів. Вбивають один одного брати а не держава - українці росіян, росіяни українців і навіть українці українців. Держава то абстракція. І гине не держава а конкретні люди.
29. Чиитач / 2 лютого 2015, 18:17

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
30. Читач / 2 лютого 2015, 18:35
29.Чиитач
«Та ні, не абстракція, а міжнародно визнана Україна - нехай і не сильна, але ж наша Україна.»

Не факт що буде вона ваша, ще не вечір і коли народ зрозуміє то хто зна що ще буде, може те що при Богдану.
31. Чиитач / 2 лютого 2015, 18:46

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
32. Чиитач / 2 лютого 2015, 19:09

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
33. Чиитач / 2 лютого 2015, 19:16

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації