Вхід | Реєстрація

500.000 для застави

500.000 для застави

Під час сходки, яка відбулася 8 лютого в Підгорі, присутні прийняли рішення про збір коштів для внесення застави за місцевого сільського голову Анатолія Няйка. Для того, щоб посадовця випустили із слідчого ізолятора, необхідно внести півмільйона гривень.

Про те, що 5-го лютого голову Підгорянської сільської ради затримали співробітники Служби безпеки України при отриманні незаконної грошової винагороди, того ж дня повідомили десятки українських ЗМІ. Вони ж розповсюдили інформацію, оприлюднену прес-службою СБУ, про те, що сума одержаних чиновником грошей становить 4,5 тисячі доларів США. Кошти отримані нібито за виділення землі. А кримінальне провадження розпочате за ознаками частини 3 статті 368 Кримінального Кодексу України (отримання неправомірної вигоди). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років із конфіскацією майна. У Кобеляцькому районі подія викликала неабиякий резонанс. Адже не лише жителі Підгори і сусіднього з ним райцентру знали про, м’яко кажучи, непрості стосунки чиновника і громадянина, котрий дав йому хабара. Люди вважають, що це — звичайнісіньке повернення боргу. Саме тому з ініціативи підгорянської громади було прийняте рішення про проведення сходки. Її мета — знайти спосіб, як звільнити посадовця з-під варти.

У процесі проведення зібрання нам розповіли про те, як розвивались події 5-го лютого. Щоправда, при цьому люди попрохали не називати їх прізвищ.

«… Толік (Анатолій Няйко, підгорянський сільський голова) сидів у кафе-вагончику і пив кофе. Йому подзвонили на мобільний. Дзвонив Олег П. Це той, що Няйку гроші должен. Толік вийшов на вулицю. Вони поговорили, голова забрав гроші і пішов у сільраду. Зайшов у кабінет, де його працівники сиділи, і каже: «Дівчата, мені борг віддали. Сьогодні ввечері з мене торт». І тут зайшли співробітники СБУ».

Показали нам у сільраді і документ, який нібито фігурує у кримінальній справі. Це — рішення Підгорянської сільради про вилучення земельного наділу у громадянина П. і передача його до земель запасу. Хоча ЗМІ, посилаючись на СБУ, повідомляли іншу інформацію. Нібито хабара посадовець вимагав за виділення 4 гектарів землі. Звичайно ж, повну інформацію мають лише в СБУ та обласній прокуратурі. Але доки триває слідство, ці органи її не нададуть.

 

За «хабарника» заступились 200 чоловік

Сходка була призначена у будівлі сільської ради. Зал засідань розрахований максимум на 100 чоловік. Але людей зібралось значно більше, близько двохсот. На сходку прибули не лише мешканці Підгори і Кобеляк. Були тут люди із Шенгурів, Свічкаревого, Марківки, Бутенок, Чорбівки, Червоних Квітів. Серед присутніх — кілька сільських голів, багато депутатів різних рад. Із невеличким запізненням на сходку прибув і Андрій Река, депутат Верховної Ради України. Андрію Олександровичу вже не залишалось місця для того, щоб сісти. Потім один із присутніх запропонував нардепу свій стілець. Але той відмовився і стояв протягом усього часу, скільки тривало зібрання, тобто, майже півтори години.

Доки люди розміщувались у залі, троє жіночок займались організаційною роботою, визначали, хто вестиме збори і протокол. Відкрила зібрання одна із співробітниць сільради. Учасники сходки обрали головою Олександру Данко, секретарем — Юлію Дубину.

Олександра Данко оголосила, що в повістці денній сходки підгорянської громади одне-єдине питання: прийняття звернення до правоохоронних органів про проведення детальної і неупередженої перевірки обставин порушення кримінальної справи стосовно сільського голови Анатолія Няйка. У своїй промові Олександра Андріївна сказала: «Усім відомо, що Анатолій Няйко був нашим законно обраним сільським головою. Протягом чотирьох років роботи ніяких інцидентів за його участю не було. Він — порядний, активний, постійно турбувався про соціально-економічний розвиток сіл Підгорянської ради. Зараз він — у СІЗО. Я не можу в це повірити і вважати корупціонером людину, яка виросла і працювала на наших очах. Нехай хоч хтось скаже, у кого він вимагав хабара. Усі знають про історію, коли Няйко позичив гроші Олегу П. Олег міг би сказати, що не може віддати борг, але зробив по-іншому. Так, можливо, Няйко виявив слабкість, не врахувавши, що він не просто громадянин, а посадова особа. Але він — не корупціонер. І от зараз ми повинні вирішити, як діяти, щоб захистити нашого сільського голову.

Не встигла Олександра Данко завершити свою промову, як чоловік з місця запропонував: «Потрібно терміново їхати туди, у Полтаву, під стіни СІЗО, щоб міліціонери, судді та всі інші бачили, що люди — за Няйка. Якщо ми цього не зробимо, то діла не буде, посадять чоловіка».

Інші присутні з місць почали кричати:

— А чого тут нікого немає із прокуратури та СБУ?!

На це їм зауважили:

— Ага, прокурор приїде на сходку!

— А ти прокурора сюди запрошував?!

Слова попросив фермер із Свічкаревого Сергій Таран. Він повідомив:

— Я житель зовсім іншої сільради. Один із кредиторів Олега П. Він і мені заборгував. Я публічно заявляю, що прощаю йому ті гроші. Вважаю того чоловіка підлим і безпринципним… Щодо Няйка… Коли я його побачив у Києва, на Майдані, під час подій минулого року, то був вражений. Нікого із сільських голів, крім нього, там не було. Вибачте, якщо я помиляюсь. …Того ж дня (5 лютого — день затримання Анатолія Няйка) я дзвонив обом. Толік, зрозуміло, трубку не взяв. А Олег взяв. Питаю: «Як ти житимеш після такого?» А він: «Як жив, так і житиму». Ну та Бог йому суддя. А з Толіком я б у розвідку пішов. …З приводу грошей на заставу. У мене була ситуація. Я потрапив у лікарню. Терміново потрібно було 100 тисяч. У мене немає. Беру в руки телефон і через три хвилини знаходжу гроші. У цьому випадку теж можна знайти.

Потім слово надали фермеру із Коваленківки Миколі Антонову.

— Я кумом у обох. Ще 15-го жовтня ми збирались разом на спільну вечірку. А дружили із 1986‑го року. На суді, коли обирали запобіжну міру, суддя мене питає: «А ви знаєте про боргову розписку?» Люди добрі, чи ми у всіх випадках розписки беремо, — говорить Антонов. — Хочу сказати про дії правоохоронних органів. На мою думку, через отаке у нас і війна йде. Не там вони корупцію шукають. Ви б бачили обличчя судді, який рішення приймав. Вони там думають, що як за начальника обласного ДАІ мільйон внесли спокійнісінько, так і для сільського голову півмільйона — нормально. Звичайно ж, вони можуть так думати. Там у суддів та прокурорів машини по мільйону. Це просто підстава,— резюмував Антонов.— Хтось хоче заробити зірки на погони, підвищення по службі, а то й грошей. У нас люстрація була? Ні! Просто начальники міліції та прокурори місцями помінялись, переїхавши з однієї області в іншу. І все. Між іншим, Олег і мені 11 тисяч доларів винен, — показує розписку.

Володимир Струк, фермер:

— Я Анатолія знаю давно, хоча й живу далеко від Підгори. Скажу, що цей чоловік не боявся говорити правду ще при тому режимові. Я часто думав, що хотів би такого сільського голову і в нашій громаді. Коли дізнався про інцидент, сподівався, що все обійдеться. А наступного дня поїхав у Полтаву, де зустрівся із керівником обласного СБУ. Він вислухав, але я не впевнений, що почув. Сказав лише, що за Анатолія вже просили і колишні співробітники СБУ, і з облдержадміністрації. Але пообіцяв начальник лише поклопотатись про зменшення розміру застави. Так, Анатолій допустив помилку. Так, нависмикували фактів для кримінальної справи. А ще мені сказали люди, близькі до силових структур, що там нині готуються до люстрації. І «підганяють» показники. Тому нам потрібно бити у всі дзвони, потрібно діяти. Інакше — посадять чоловіка.

Сергій Жук, фермер:

— У мого господарства на території Підгорянської сільської ради 700 гектарів землі. Толіка знаю з першого дня роботи. Якщо він чогось і просив, то лише для громади. А Олег і в мене боржник.

Слова взяв Андрій Река. Він розпочав із своєї депутатської діяльності:

— Вдячний вам, що мене обрали. Маю честь представляти ваші інтереси у вищому законодавчому органі країни. Представляю інтереси всіх, у тому числі й тих, хто за мене не голосував. Ми працюємо. Як бачите, уже зняли недоторканість.

Із місця пролунав голос: «Давайте по справі!»

Река відреагував:

— Так що, мені піти?

— Ні, ні, залишайтеся.

— По справі. У п’ятницю, коли я їхав у поїзді, мені зателефонував чоловік. І запросив на сходку. Як бачите, я приїхав. Добре, що ви зібралися, добре, що у вас є позиція. Ні ви, ні я не маємо права втручатися у хід слідства. Але допомогти правоохоронцям розібратися у ситуації можемо і зобов’язані. Усі, хто щось знає про обставини цієї справи, повинні свідчити. А мені давайте звернення від сходки. Я звернуся і до генпрокурора, і в СБУ. Не панікуйте. Це не перший випадок, коли чоловіка затримують, а потім виправдовують. А коли він повернеться до вас, то, думаю, буде в сто разів кращим сільським головою, ніж був. Бо зрозуміє, як його люди цінять і підтримують. Усе буде нормально. Країна вже не та.

Після виступу народного депутата почалося обговорення процесу збору грошей для внесення застави. Олександра Данко повідомила:

— Люди, гроші із застави обов’язково повертаються. Незалежно від того, яке рішення прийме суд.

Учасники сходки прийняли резолюцію із кількох пунктів. Вони вирішили порушити клопотання перед правоохоронними органами про перевірку ситуації з борговими зобов’язаннями Олега П. перед Анатолієм Няйком. Олександра Данко наголосила, що вважає оті 4,5 тисячі доларів, котрі фігурують у кримінальній справі, саме повернутим боргом. Також була створена комісія для здійснення представницьких дій у правоохоронних органах. Учасники сходки вирішили звернутись до депутатів райради із проханням про проведення позачергової сесії, на яку мають бути запрошені представники облдержадміністрації, СБУ та прокуратури. Інформацію про події в Підгорі направлять у провідні електронні ЗМІ України.

Через кілька годин після сходки було повідомлено, що народний депутат Андрій Река поінформував про її перебіг голову облдержадміністрації Валерія Головка.

Уранці наступної після сходки доби на мобільний автора цієї статті зателефонував Олег П. Як виявилося, він знає про все, що звучало на зібранні. Звідки (чи зі слів людей, які там були, чи з публікації на редакційному сайті) Олег не уточнював. Він сам зголосився дати невеличкий коментар і запевнив, що відкритий до спілкування з журналістами. Ось що він сказав (майже дослівно): «Усі люди, які говорили щось проти мене на сходці, теж мають гріхи за собою. Те, що я винен гроші Сергію Тарану, визнаю. Винен Сергію Жуку 800 гривень. Миколі Антонову я не винен нічого. Грошей особисто в нього не брав і можу це довести навіть у суді. На сходці Антонов показував чужу розписку.

Щодо боргу перед Няйком. Його фактично не існує. І не тому, що немає розписки, а тому, що грошей у нього не брав. А звідки насправді виник борг — інформація є у матеріалах справи. Зараз розголошувати її не маю права. Але пізніше все стане відомо. Навіть аудіозапис відповідної розмови існує. До речі, ми з Няйком не куми і ніколи ними не були».

Ось така інформація. Схоже, що події навколо Підгорянської сільради стануть неабияким скандалом.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2015, 21:19 | Кобеляки | Суспільство


1. шофер / 9 лютого 2015, 05:53
Сьогодні 500.000 грн. це 20.000 зільонки.
На фоні доходів від земельних угідь Підгорівщини, то таке - шо є шо нема, на чай із бубликом.
А якщо ще почекати тижник - два, америкос подорожчає до 50/1, то і взагалі хватитиме червонця зелених.
Так що можна не напрягатися.
2. шофер / 9 лютого 2015, 06:00
Підождіть між фермерами ще гризня буде хто першим дасть гроші.
Вигідне капіталовкладення - однако.
3. гість999 / 9 лютого 2015, 07:03
Река обидчивий як гімназістка.
4. Горе / 9 лютого 2015, 12:35
Данчиха так гарно виступала вже крісло голови приміряє .У кожного з тих хто виступав є свій інтерес.
5. Кузя / 9 лютого 2015, 12:37
А Антонов як печеться мені тебе Колю жалко просто.Няйко святий всі святі аж страшно..........
6. Роза / 9 лютого 2015, 13:40
Адмін,ти будеш скидатися для застави?
7. Сваха / 9 лютого 2015, 16:02
Бідний Толік як же він трудився для громади за чотири роки купив нову машину,нового трактора,будинок приблизно за ті ж пів лимона які йому тепер збирають дійсно чесні люди по копійці,а ще зробив ремонт будинку та завіз нові меблі(які друг Антонов уже вивіз у надійне місце) і все це копійка до копійки за три корови і чесну зарплату.Антонов ти про що ,може й ти на чесні їздиш на крутій тачці
8. Декс / 9 лютого 2015, 16:20
Та не просто меблі а сама кухня без побутової техніки аж на 22 тисячі гривень а вам слабо?
9. 111vvv / 9 лютого 2015, 18:50
В розділі кримінал два чуда в формі от де сама справедливість , прозорість , чесність , слово хабар вони й не чули.а ви тут базар розвели. Там , всі мовчать а вони лізуть і лізуть.
10. шпрот / 9 лютого 2015, 19:39
А яка на це реакція Дороша?Чи Мутняк йому не кореш?
11. шпрот / 9 лютого 2015, 19:44
Невже все,що тут пишуть-правда?Тоді "сходняк"-дешеві понти.
12. Маска / 9 лютого 2015, 19:56
10.шпрот
«А яка на це реакція Дороша?Чи Мутняк йому не кореш?»
А може без нього це дійство і не відбулось би? На всяк випадок, це так, тільки версія...
13. Боб Роб / 9 лютого 2015, 20:16
1. шофер
«Сьогодні 500.000 грн. це 20.000 зільонки.
На фоні доходів від земельних угідь Підгорівщини, то таке - шо є шо нема, на чай із бубликом.
А якщо ще почекати тижник - два, америкос подорожчає до 50/1, то і взагалі хватитиме червонця зелених.
Так що можна не напрягатися.»

2. шофер
«Підождіть між фермерами ще гризня буде хто першим дасть гроші.
Вигідне капіталовкладення - однако.»

Шофере,це точно ти написав,а не клон?Дурня й гидота ж!Ну а більшість наступних коментарів мабуть написав "святий"Олег П.
14. Лув / 9 лютого 2015, 21:20
Народ ви що тут що коментуючи поперідню статтю фігньою займаєтесь. Поки, один Шофер тонко натякнув на справді цікаве. А цікаво тут зовсім не те куми Толік і Олег чи ні. І навіть не те скільки і кому Олег заборгував.
Особисто мене вражають дві речі. Перша - абсолютна безпринципність майданівців. Бачте Толік на майдані був і садити за хабара його не можна. Чи ті що на майдані були хабарі брати не можуть? Ага, їм там чаю спеціального наливали. Чи в них індульгенція куплена?
А мабуть таки куплена. Тут починається найцікавіше. Про це на кухнях шепчуться ті хто біля теми, ті ,що в темі на сходках виступають. Або мовчать і хвости обрізають.
15. Лув / 9 лютого 2015, 21:34
Продовжу про цікаве. Знаючі люди говорять що борг виник в результаті спільної незаконної діяльності. Олег обробляв "ліву" землю. Ту що незаконно оформлена або не оформлена взагалі. І ділився. А потім зашився і перестав ділитися. І все закінчилось боргом, конфліктом і кримінальною справою. Але й це не найцікавіше. А цікаве те , що схема діяла ще із злочинного режиму Януковича. І курирував її Толік Великий. Толік Великий вже не приділах. А схема живе. ЇЇ в свої руки майданівці взяли. І фермери про це знають, і сільські голови, і Доблесна ридиа.
Оце тема для журналістів. І не так для Філона, як для Решетила. Він же в ридиа працював і фішку рубає. Хоча я б за це не взявся. Убиватимуть і нинішні і колишні і сбушники
16. Гість 0000фф / 9 лютого 2015, 21:45

Коментар видалено за порушення пункту 2.4 Правил користування сайтом
17. Бі Ля / 9 лютого 2015, 22:02
15.Лув
«родовжу про цікаве. Знаючі люди говорять що борг виник в результаті спільної незаконної діяльності. Олег обробляв "ліву" землю.»

Оце схоже на правду. Тільки здається та схема не Толіка великого а як би ще не з Копильця а то й раніше.
Ну і все ж таки куми вони му..ки. Навіть вкрасти толком не вміють.
18. Маска / 9 лютого 2015, 22:40
17.Бі Ля
«ільки здається та схема не Толіка великого а як би ще не з Копильця а то й раніше.»
Зінина спадщина? Навряд чи Бригадир ризикнув би на таке.
19. Гість 0000фф / 9 лютого 2015, 23:30

Коментар видалено за порушення пункту 2.4 Правил користування сайтом
20. петерс / 10 лютого 2015, 12:21
Схема незаконної аренди державної землі була розроблена ще за першого царювання Таранушича.Правдолюб Антонов не найшов підтримки у голови РДА Тернового на продовження і розвиток цих корупційних схем,а навпаки отримав пілюлю за незаконний обробіток землі пану Брейку,та іншим багаточисельним кумам Антонова.Тоді Коля знайшов підтримку в особі Ганни Кондратьєвої та другого заступника РДА,і все було б хороша-якби Няйко по своєму лоховству не спалився.Очкує Коля,що Няйко в сізо вже набалакав дуже багато,а на волі можна й задлудитись...
21. Медик / 11 лютого 2015, 08:38
Т-а-а-к, куди ж воно вийде?
22. Вість / 11 лютого 2015, 20:26
Толян думай швидше бо Данчиха уже в твоєму кабінеті уже крісло приміряє Внуків би гляділа краще а не сунула свого довгого носа де її не стосується
23. Беби / 11 лютого 2015, 21:19
Няйко вже дома.............
24. Добродiй / 12 лютого 2015, 23:36
вор должен сидеть в ТЮРЬМЕ И ДОЛГО!!!!!!!
25. Гість 1111 / 13 лютого 2015, 09:22
ЛЮДИ-досить здорадствувати-якщо чоловіка відпустили-значить не така вже і вина його(цей час дається для того щоб чоловік доказав свою невинність)--бо з камери не то що не докажеш нічого--не завжди і небо проглядається...

в ЄХО--пан О. вже пишуть-що від кумовства відказався-якщо це правда--(вас же в церкві єднали перед БОГОМ...) то-тоді це ТЯЖКИЙ ГРІХ.....
26. 1111м / 13 лютого 2015, 10:14
А вони й правда не куми пан Няйко кум з Олегом але Пищитою з Підгори з яким у нього землі в спільному обробітку.Люди вже все розповідають обдумують ситуацію,роблять висновки,
27. 777ла / 13 лютого 2015, 20:05
Нарешті прозрівають напевне ніяк не порахують по курсу скільки ж він позичав Пастухову грошей і де скільки платять що за чотири року так заробив на хату трактор ремонт машина і все інше бо всі вони по копійці складались на його свободу він же й гроша б не дав комусь іншому
28. Тамара / 16 лютого 2015, 18:03
Я чула що звільнення Няйка це заслуга якогось дуже сильного Кобеляцького адвоката. Він нібито і гроші що в заставу внесені відсудив, і їх тепер повернуть усім людям що вносили.
29. Микола / 16 лютого 2015, 21:08
Далі буде цікавіше. Я думаю, що головне в тому винен чи ні пан Няйко. Зрозуміло що він і пан П-в мають певні таємниці. Хто говорить правду, хто обманює. Ось основне питання.
30. маска / 19 лютого 2015, 21:13
Думаю, що гроші вирішать усе. Якщо вернули заставу, то є чим відкупитися.
31. Миру Мир / 20 лютого 2015, 00:10
Ви хоть дивились на який рахунок перерахували заставу? А то я бачив суддя Голубенко вже декілька днів крутиться біля банку Фінанси і кредит і про щось шепчеться із директором банку. Може Ви помилково пів лимона кинули на рахунок Голубенкові. Перевірте а то таке буває. Помилково дадуть не той рахунок і потім будеш посилати йому телеграми в Тель-Авив - верніть гроші
32. Гість 0000фф / 20 лютого 2015, 08:29
ось і Голубенкові дісталося--хто слідуючий (при чому він в даній справі)
(ймовірність в заказуху велика-----відвернути УВАГУ від сьогодення--а стадо-як промокашка--все пересмокче....
33. Маска / 20 лютого 2015, 18:19
Давайте дивитися логічно на цю ситуацію. Заказуха в такому маленькому містечку немає сенсу оскільки людину яку взяли на хабарі в місті авторитетною не вважають. Те що багато кинулося однопартійців та одномайданівців захищати не показник замовлення а показник того що дійсно стадо бореться за свою вівцю, яку на чомусь впіймали. Увагу у місті могли б відвернути трішки якби на такому взяли мера або голову РДА.
34. Мерс / 20 лютого 2015, 18:22
Заявляю відповідально, хабарів не беру. За РДА нічого сказати не можу.
35. Микола / 21 лютого 2015, 21:58
А я авторитет чи ні.
36. петерс / 22 лютого 2015, 00:34
Сбу спрацювало чудово-Няйко скільки по мобілці наговорив і на диктофон,що строк собі забезпечив.Ще й потяне за собою псевдо революціонера Ніколая,та і Царика(от де баран!).Ось коротко-Няйко порахував скільки Пастухов завинив йому за кожен рік аренди державної землі-урожайність по рокам,які культури росли,і ще курс долара в ввідповідні роки,ще й накинув невеликий відсоток за просрочку платєжа вийшло сто тисяч гривень.Гроші мав отримати Царик за невелику нагороду,але Антонов знаючи скрутне становище Царика,засумнівався що гроші доїдуть до адресата.По причинні своєї вродженної слабоумості і підлості Коля посовітував Няйку взяти хабар в сільраді,а той також по причині жадності і набутій слабоумості(від Колі) чудово ірадісно приняв подарунок з рук Олега.Конвульсії зборища фермерів і корумпованих сільских голів виглядають як якесь абсурдне дійство.І ще є погана прикмета,якщо Похил не береться за діло-то справа ТРУБА.Репутація!
37. Миру Мир / 22 лютого 2015, 01:16
У Похила донька працює в прокуратурі Кобеляцького району. З цієї причини він не зможе надавати належний захист. Все таки Няйкові повернули борг за аренду землі. Може то були паї Няйкового батька чи якихось інших родичів чи знайомих.
38. шофер / 22 лютого 2015, 11:29
36.петерс
«Няйко скільки по мобілці наговорив і на диктофон,що строк собі забезпечив»
А я чув таке шо диктофонні записи ніби то не важаються доказами - чи як? Такий "закон" срочно придумали коли треба було отмазати Кучму від записів Мельніченка (ну це я чув такий дзвін). І від тоді воно ніби то так і залишається - диктофон не доказ.
39. Несвідомий / 22 лютого 2015, 12:30
Якщо есбеушники писали толіка. то мали б взяти санкцію суду і так далі і тлму подібне.Так що доказами записи будуть. Але не головними. Головне чи докажуть що був мотив
40. Мaрина / 22 лютого 2015, 18:00
Я була на сходці і спілкуюся з дівчатами з Підгорянської сільської ради та багатьма фермерами. Фермери наші не корумповані, а найбільше згуртовані й менше за всіх жадні. Багато з них знають що той чоловік що написав заяву багатьом винен. Щодо Няйка дехто з фермерів сумнівався що це був борг та гроші на заставу здав. Похила знаю найняли і він вів справу пока Няйка не витягнув із Сізо та добився повернення застави. Потом найняли якогось крутого адвоката з Києва чи Дніпропетровська. Ну багато хто каже що тепер буде або такий же результат як з Похилом але за значно більші гроші або й набагато гірший. В сільраді казали що діло веде обласна прокуратура. Якісь записи дійсно є. Дівчата всі переживають. Я коли запитала чи є чого переживати, то вони казали що є ще й як.
41. кацап / 22 лютого 2015, 21:59
А правда что у этого председателя совета отец бывший прокурор района.
42. Мономах / 22 лютого 2015, 22:25
41.кацап
«А правда что у этого председателя совета отец бывший прокурор района.»

Не отец, а бывший тесть. Ты че и правда кацап?
43. кацап / 22 лютого 2015, 22:28
Да, но сейчас приехал к родственникам. Они меня учат на украинском писать но не получается. Решил проведать пока не ввели загран.паспорта.
44. кацап / 22 лютого 2015, 22:40
У нас если суд кого-то арестовал то никакой адвокат не поможет. Арестовывают и выпускают только тех кого власть разрешит. А у Вас читаю, действительно более-менее демократично. Мне сестра говорит что такая демократия была и при Януковичу. Можно было добиваться справедливости.
45. Миру Мир / 24 лютого 2015, 00:06
ніякої справедливості ніколи не було і не буде БАНДА ЯКА БУЛА ТАКА І ЗАЛИШИЛАСЬ ЗАКОНИ БАНДИТСЬКІ Набрехали людям обдурили всіх Ніяких змін на краще не відбувається Були рабами Януковича зараз стали рабами Порошенка Жирують міліція прокурори судді чиновники В АТО НАПРАВЛЯЮТЬ КРІПАКІВ А МІЛІЦІЯ СИДИТЬ ПО ХАТАХ ДУДЛЯТЬ ГОРІЛОЧКУ Проти воєнкома порушили кримінальну справу і тримають його на поводку Люди всі залякані не можуть сказати слова проти творимого беззаконня В КОБЕЛЯКАХ ВСЯ ШАЙКА ТА ЩО БУЛА ТІ Й ЗАЛИШИЛИСЬ Свобода наробила бзда і воні і притихли На все піднімають ціни знімають злюдей останню сорочку Наші права захищають СБУ ПРОКУРАТУРА СУДДІ міліція які охороняли банду кучми ющенка януковича ЖОДНОГО ПРОКУРОРА СУДДЮ МІНТА НЕ ПОКАРАЛИ Вони весь їх час то ловлять потім шукають
46. кацап / 24 лютого 2015, 19:44
Друзья всем спасибо. Уезжаю завтра в Россию. Рад буду с Вами пообщаться еще но уже из дому. Удивлен Вами до предела. Мы забрали Крым. Мы определяем политику взаимоотношений на востоке Украины и все равно большинство с Вас слепо верит нам т любит нас. Действительно гены дают о себе знать. Удачи и до скорой встречи.
47. Війні Війна / 24 лютого 2015, 19:58
Даже за Ніками не можуть сховатися видатні правозахисники Кобелячини. А чого поливати брудом свободу. Ти думаєш легко було керувати районом, чи вести за собою цю отару яка від будь якого шороху кидається в різні боки. Як найти спільну мову з однопартійцями коли кожен починає просити собі солодку посаду. І що тепер робити коли нас тих хто їздив на майдан (фото підтверджуюче виклав в однокласниках) не визнають героями революції чи замної сотні а тупо хочуть мобілізувати в АТО. Ось де проблема. А ти Саньок за те що ЖОДНОГО ПРОКУРОРА СУДДЮ МІНТА НЕ ПОКАРАЛИ. Та кому вони нужні. Вони люди системи яка була є і буду. Бо вона працює стабільно ефективно і продуктивно і не лише на повний місяць.
48. Миру Мир / 24 лютого 2015, 22:59
Я як і тисячі людей надіялись на Свободу що ця партія наведе тотальний порядок а на ділі нічого не змінилось Навіть на рівні нашого району всі монстри залишились на своїх посадах Робітничо селянські верстви населення отримали глибоке розчарування Революцію робили для того щоб вигнати скажених собак ворогів народу і прокурорів і суддів простітуток хабарників почистили міліцію Ніхто цього не зробив Люстрацію перетворили в менструацію на голову трудового народу За що померли і помирають діти за що гинуть люди По вашому нехай вся прокурорсько міліцейсько суддівська банда залишається на своїх місцях Я Свободу брудом не поливаю а чітко вказую що ця партія крім проголошення лозунгів нічого не зробила та ще й самоусунулась від влади від посад Що ви можете зробити без влади і посад
49. Мохамед / 24 лютого 2015, 23:21
48.Миру Мир
«Я як і тисячі людей надіялись на Свободу що ця партія наведе тотальний порядок а на ділі нічого не змінилось»

Мало сподіватись. Треба хоч трішки історію вчити. Усі революції робляться за жидомасонськими планами і на іудейські гроші. Свобода також фінансувалася іудеями і хто там зрадник а хто безмозглий романтик на практиці не важливо "Розвели і кинули" як і належить. Навіть Кузьма-Скрябін зрозумів хоч і западенець. Тож треба не ура пардон слава кричати а головою думати.
50. шофeр / 24 лютого 2015, 23:31
Молодець Мохамед я бачу ти прозріваєш. Але повністю прозрієш як поймеш що за цим стоять не жидомасони а путін і його озеро. Миру Мир на щось сподівався. Всі на щось сподівалися. А самим вийти і навколо себе людей згуртувати. Зібрати вірну когорту і вперед. А то всі спостерігачі і писаки. Не даром кажуть що народ має таку владу і правителів яких заслуговує. Одного тільки не пойму, що я тут такий розумний і просвітлений роблю. Чому я не родився в Європі чи Америці. За що мені така карма.
51. Мохамед / 24 лютого 2015, 23:42
50.шофeр
«Молодець Мохамед я бачу ти прозріваєш. Але повністю прозрієш як поймеш що за цим стоять не жидомасони а путін і його озеро»

Та ні ти помиляєшся. Путін стоїть рівно настільки настільки він передбачав і планував протидію сценарію. Хоча якщо говорити про Свободу то як варіант цілком можливо її використання і Путіним. Навіть дуже вірогідно, я просто над цим не думав. Але я мав на увазі глобальний сценарій. Поїдеш в Америку запроси на екскурсію.
52. шофер / 25 лютого 2015, 00:07
50.шофeр
«Одного тільки не пойму, що я тут такий розумний і просвітлений роблю. Чому я не родився в Європі чи Америці. За що мені така карма.»
І здається я таки себе зрозумів - ця карма мені за любов до своєї землі, котра мене зробила в усих відношеннях. Приховувати не стану - була у мене спроба стати національною проституткою - ні рибою ні мясом. Та не вийшло. Тоді я зрозумів - краще бути Українцем, а ніж неясно ким. От на чому я себе упіймав. Патріотизм та відданість за гроші - це блядство. І це полюбому не шофер.
53. Маска / 25 лютого 2015, 21:41
Слухай я не пойму ти курнув чи пийнув. Таку галіматтю пишеш ні в тин ні в ворота. Чи ти готуєшся до виборів. Якщо вже так совість замучила то краще відпочинь бо по Фрейду ти себе розкрив.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації