Вхід | Реєстрація

«Будемо надіятися, шо всі ми скоро вернемось до своїх сімей»

«Будемо надіятися, шо всі ми скоро вернемось до своїх сімей»

У районі продовжується так звана «четверта хвиля» мобілізації.

Як відомо, вона розпочалася в Україні із 20-го січня цього року. Під час «четвертої хвилі» із Кобеляцького району планують мобілізувати майже 300 громадян.

12-го лютого дев'ять жителів району з'явилися до військового комісаріату, щоб пройти навчання на полігонах та змінити солдатів, які служать у лавах Збройних Сил.

За словами військового комісара Сергія Каплатого, із цієї кількості призовників три чоловіки добровільно виявили бажання захищати свою державу:

— Частина мобілізованих відправляться на навчання в Житомир, інші — у Чугуїв. Наступний етап мобілізації розпочнеться 23-го лютого.

Призовники розповіли, що готові захищати державну цілісність. Мобілізований, який представився Миколою, сказав:

— Мені скоро п'ятдесят ісполнеться. Я не чуствую страху. Якшо б ми, колишні військові, відказувались від служби, то хто б тоді воював. Не можна дати врагам просунутись далі в Україну. Будемо надіятись, шо на цей раз у Мінську президенти зуміють договоритися і всі ми скоро вернемось до своїх сімей.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2015, 12:03 | Кобеляки | Суспільство


1. полковник у відставці / 20 лютого 2015, 19:59
Каплатий нарешав грошей на воїнкомат тепер і дюдей під пцлю кидати можна.за що ти підполковника получив за які війни заслуги?
2. Ржевський / 20 лютого 2015, 20:25
"Мені скоро п’ятдесят ісполнеться", - каже військовозобовязаний, а ума...
"Ты пошел воевать, за еврейскую власть,
Со своми же народом,,,"
3. Маска / 20 лютого 2015, 21:05
Ну і що президенти у Мінську зуміли договоритися?
4. ГістьСайту4 / 20 лютого 2015, 21:58
3.Маска
«Ну і що президенти у Мінську зуміли договоритися?»

Та, хіба ж з вашим пРЕЗИДЕНТОМ можна договоритися? У нього завдання поставлено чітке - знищити якнайбільше українців.
5. гість456 / 22 лютого 2015, 07:53
Пишіть мамо прямо в плєн.
6. справедливий / 22 лютого 2015, 14:27
Оцих всіх молодчиків потрібно виявити і на передову! Вони вже й так готові! Погляньте на їх "ніки":"полковник", "Ржевський", "маска"! Нехай там доведуть свою любов до України!
7. Ржевський / 22 лютого 2015, 14:41
6.справедливий
«Оцих всіх молодчиків потрібно виявити і на передову! »

Ти на свою передову сам їзжай. Там доводять не любов до України, а любов до обраного народу. А то як хочеш жар чужими руками загрібати. Я ж написав; "Ты пошел воевать, за еврейскую власть,
Со своми же народом,,,"
Що тобі не зрозуміло?
8. Ржевський / 22 лютого 2015, 15:15
Он ще один патріота Ісип на своєму блозі розсуждає про бій на річці Калці і про географічний символізм. Мовляв і зараз на тому місці бої точаться. Тільки маститий історик чомусь все переплутав. Тоді билися з нашестям руські князі до яких він безпідставно записався у нащадки. Битва була за Київську Русь, яку такі псевдопатіроти зараз здали хазарам. І на Донбасі зараз йде битва за територію ще непідвладну хазарам. Пан Ісип вирішив мабуть "блеснуть" знаннями, бо скоро вибори. Треба прямо казати, що Калка і сучасність, то різні речі. Зараз так звані патріоти вооють за те щоб повність здати хазарам Київську РУсь. Тож при чому тут Калка? Але автор вирішив і свої пять вставити. Хоча не зрзуміло яку тюбетейку він завтра вдягне. Ну оберуть його, це ясно і так, але не факт, що остаточна перемога буде за хазарами. Що він тоді вам брехатиме, яку тюбетейку примірятиме?
І хитрий єврей, заборонив коменти. Я вам гав, а ви мовчіть.
Посилання на exo.in.ua

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації