Вхід | Реєстрація

Під Сєвєродонецьком загинув військовий, двоє – поранені

Під Сєвєродонецьком загинув військовий, двоє – поранені

На Луганщині поблизу Сєвєродонецька на гранаті підірвалися троє військових, один з них – загинув.

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«У селищі Борівське поблизу Сєвєродонецька у місці дислокації військового підрозділу через необережне поводження вибухнула наступальна граната «Ф-1». Один боєць (36-річний мешканець Львівщини) загинув на місці, ще двоє (29-річний мешканець Рівненської та 55-річний – Львівської областей) отримали осколкові поранення й госпіталізовані», – йдеться у повідомленні.

Окрім того відзначається, що бойовики посилюють вогневу агресію у Луганській області. Зокрема за минулу добу зафіксовані бої поблизу Кримського та Сокільників.

«Після 5-ї години вечора позиції наших військових поблизу мосту через Сіверський Донець у Трьохізбенці були обстріляні з автоматів та гранатометів із берега, що контролюється так званою ЛНР. Аналогічний обстріл був здійснений і в Станиці Луганській», – повідомили у прес-службі.

Втрат серед мирних мешканців не було.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2015, 11:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації