Вхід | Реєстрація

Як і чому українці втрачають роботу

Як і чому українці втрачають роботу

«Слово і Діло» вирішило більш детально дослідити тему безробіття в Україні і показати, як і чому мільйони наших громадян втрачають місця постійного працевлаштування.

 

 

 

 

 


Автор: «Слово і Діло»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2015, 12:45 | Полтавщина | Суспільство


1. Бусел / 8 квітня 2015, 00:29
Зато мы звильнылысь из-под гнёта ненавистного совецького комунистычного рэжиму! Прокляти комуняки заставляли ходить на работу, строить днепрогэсы, заводы и фабрики, засевать поля и выращивать хлеб. Та шо там казать, прокляти советы даже не разрешали, бросив напризволяще малых детей и родителей, поехать жопомоямы до италии или пособирать по 18 часов в сутки клубнику (или столько же попаковать на конвеере польских гемэошных кур)! Проклятый совок мучил нещасных украинцев бесплатной медициной, образованием, оплатой больничного, отпуском, 13-той зарплатой. Жахиття!!!

А тэпэр мы вильни и щаслыви, бо мы того варти. Слава украини!!!!!
2. Махамед / 8 квітня 2015, 00:57
1.Бусел
«Зато мы звильнылысь из-под гнёта ненавистного совецького комунистычного рэжиму! Прокляти комуняки заставляли ходить на работу, строить днепрогэсы, заводы и фабрики, засевать поля и выращивать хлеб.»

Це ти зовсім забрався в історичне "далеко". Вони он ніяк не второпають про так звану АТО. За якісь пів року успшно стоврили дурням образ агресора і тепер так же успішно їх колошматять. А про СРСР їм вже за 25 років так мозги промили, що навіть старі не розуміють.
3. Махамед / 8 квітня 2015, 01:12
Уявляєш, президент підписав закон «Про суспільне телебачення і радіомовлення України» і сказав, що Україна очікувала цей закон 20 років. Типу - нарешті торжество демократії. При цьому яйценюк сказав, що цей закон потрібен для боротьби з інформаційною агресією Росії. Ну блін і демократія.
4. Махамед / 8 квітня 2015, 01:13
І це при тому що по тому закону
1. Діяльність НСТУ провадиться на принципах:
1) всебічного, об’єктивного і збалансованого інформування про суспільно значущі події в Україні та за кордоном;
3) пріоритету суспільних інтересів над комерційними та політичними;
4) чіткого відокремлення фактів від коментарів та оцінок;
5) вільного вираження поглядів, думок і переконань;
6) незалежності управління та поточної діяльності від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб, політичних партій, підприємств, установ, організацій, фізичних осіб;
5. Бусел / 8 квітня 2015, 01:22
3.Махамед
«Уявляєш, президент підписав закон «Про суспільне телебачення і радіомовлення України»»


Так это пролог к, пока занопроекту, «О правовом режиме военного положения». Вот эти пэстэць, я бы даже сказал, полна пиZда)))

Шо я могу сказать: жидопиндосы - это не овощеподобный янек, который грався золотым батоном. Эти не только шкуры наизнанку вывернут, но заставят вильных украинцев при этом радостно смеятся и просить "истчо, истчо, мой долгожданный господин"
Одно радует, что это будут шкуры мыздобулов. Как бэ: по подвигу - и награда)))
6. Гість / 14 квітня 2015, 08:44
1.Бусел
«Зато мы звильнылысь из-под гнёта ненавистного совецького комунистычного рэжиму! Прокляти комуняки заставляли ходить на работу, строить днепрогэсы, заводы и фабрики, засевать поля и выращивать хлеб. Та шо там казать, прокляти советы даже не разрешали, бросив напризволяще малых детей и родителей, поехать жопомоямы до италии или пособирать по 18 часов в сутки клубнику (или столько же попаковать на конвеере польских гемэошных кур)! Проклятый совок мучил нещасных украинцев бесплатной медициной, образованием, оплатой больничного, отпуском, 13-той зарплатой. Жахиття!!!

А тэпэр мы вильни и щаслыви, бо мы того варти. Слава
украини!!!!!»


Таке не лікується) Кожна людина бачить те, що хоче бачити...Чому, наприклад, ніхто не порівнює перші 25 років "совка", а саме його завершальний період) Тоді, справді, дали людям пожить. Чому, наприклад, ніхто не згадує, що саме комуністи, а не "свідомі", як дехто любить говорить "совок" розвалили і їх до сих пір із "насиджених" місць не виженеш...
7. Мухаммад / 14 квітня 2015, 09:12
6.Гість
«Таке не лікується) Кожна людина бачить те, що хоче бачити...Чому, наприклад, ніхто не порівнює перші 25 років "совка", а саме його завершальний період)»

Ти диви, в тебе ще й проблески логіки є. А сам що не можеш відповісти на задане питання? Дійсно чому ніхто не порівнює перші 25 років? А я тобі скажу, тому що то ж були гірші роки і не логічно порівнювати перші роки рад. влади з 80-роками. Ну коли свідомі створили так звану незалежніть вони ж на другий день не сказали: ось дивіться, як гарно ми зажили. ВОни точно так, як і при совкові говорять "комунізм за горизонтом" ось ще трішки, ось асоціацію підпишем і т.д. і т.п. Тільки тоді дійсно були зрушення на краще і рух вперед а зараз рух назад у прірву. Невже й цього не видно? Здається таке вже повинно бути видно і тим хто взагалінічого бачити не хоче. Але не видно.
Ну і головне, чому про ті роки мовчать наші доблесні великорозумні історики - знавці мазеп, орликів, і крут. Мовчать тому, що одні хитрі, а інші просто дурні і не розуміють, що творці і ідеологи так званого комунізма ті самі що зараз творять так звану незалежність. Рило авторів вилізе на поверхню, якщо розворушити той історичний період. І що ти мав на увазі запитуючи саме пр 25 років совка? Вони різні навіть ті 25 років. 17+25 = 43, це ти хочеш щоб за точку відліку в порівннях брали 43 рік. Ну й молодець який ти. Ясно, що тоді ви виглядатимете героями, бо в 43-му коровами землю орали, але...в 43-му Україна вже була звільнена від фашизму і на її території вже не було війни. Так що і тут ти не вгадав.
8. Мухаммад / 14 квітня 2015, 09:25
6.Гість
«Чому, наприклад, ніхто не згадує, що саме комуністи, а не "свідомі", як дехто любить говорить "совок" розвалили і їх до сих пір із "насиджених" місць не виженеш...»

А тому і ніхто не згадує. Чому ж свідомі не знімуть з цього приводу галас. Ти коли небуть чув, щоб ті ж свободівці кричали що совок розвалили комуністи? І не почуєш. У нас тут і по Кобеляках ходять такі свідомі агітатори-історики-філософи і розповідають що совок розпався, ніхто його не валив. Так взяв і розпався. У ВВВ не розпався, а потім розпався. І розпався тому що та система була неефективна, а от ця ефективна. І якщо визнати те що самі так звані комуністи (уточню - українські комуністи) успішно перекочували у владу, то це і буде харктеристикою того, які вони були комуністи. Вони увесь час були запроданцями. Не здається, шо такий термін найбільше "личить" саме україцям. (Серед усіх інших народів він до нихнайбільше чомусь прилипає). Що б то могло значить?
І в тім же ЄС чи США добре розуміють хто є українці. Я тут вже писав комусь що мені розповідала одна жінка із села що хх мати згадувала як їх односелець в 42-му пішов в поліцаї, а потім коли німці відступали попросився щою і йог вони забрали. Мудрий німецький командир відповів: ти своїїзрадив а нас зрадиш і подавна і наказав його розстріляти. Люди які це розповдіали живі і можна це записати з їх уст.
9. ЕБусел / 15 квітня 2015, 09:04

6.Гість
«Таке не лікується) Кожна людина бачить те, що хоче бачити...Чому, наприклад, ніхто не порівнює перші 25 років "совка", а саме його завершальний період) Тоді, справді, дали людям пожить. Чому, наприклад, ніхто не згадує, що саме комуністи, а не "свідомі", як дехто любить говорить "совок" розвалили і їх до сих пір із "насиджених" місць не виженеш...»

А ты, наверное, живой очевидец первых лет "совка"? Так давай поделись впечатлениями, из первых уст.

Те, кто развалил совок и жрут не нажрутся, изо всех сил обгаживая СССР, их можно понять. Но невозможно понять ГОЛЫТЬБУ, у которой отняли ВСЁ, и которая, будучи низведенной ниже уровня скота, тоже верещит, как ей плохо было при советах. Теперь вот - "если б не Путин - эх и зажылы б!". Дебилы
10. Мухаммад / 15 квітня 2015, 11:52
9.ЕБусел
«
А ты, наверное, живой очевидец первых лет "совка"? Так давай поделись впечатлениями, из первых уст.»

Та у нього мабуть дід у Махна служив, а потім в РК ВКП(б).
Він правильно написав (про себе: «Таке не лікується) Кожна людина бачить те, що хоче бачити...".

9.ЕБусел
«удучи низведенной ниже уровня скота, тоже верещит, как ей плохо было при советах.»

Ще й у кожного другого жигулі на збіркнижці пропали. Одно ждали що Юля тисячу дасть, та Янек... А тепер щось вже замовкли. Тепер ждуть що брусель їм дасть.
11. Мухаммад / 15 квітня 2015, 12:01
Оце написав, а сам думаю, не можна вже такого писати по новому закону про заборону ідеології і символіки ще притягнуть до відповідальності.
Вони настільки дебленні оті наші "патріоти" що навіть подумати не можуть як їх розводять. Та воно мабуть і думати у них нічим. Ось скоро будемо спостерігати дальший розвал країни. Закон той з одної сторони спровокує дальшу поляризацію суспільства, а з іншої дасть привід до відокремлення територій приєднаних "злочинним режимом". Тут і Західна, і Буковина і Закарпаття, та власне і Крим Микита подарував. Тож прийняттям закону вже нех...й про Крім їм і згадувати. А далі поляки, румини, чехи скажуть що у них злочиний режим відібрав ісконно їхні території і тепер їх належить вернути. Самі свідомі це визнали у законі. Залишиться лише роздраконить населеннятих регіонів і "процес пошел". Я просто балдею з наших свідомих. Здається дурніших ніде в світі немає.
12. Гість / 15 квітня 2015, 19:55
7.Мухаммад
«Ти диви, в тебе ще й проблески логіки є. А сам що не можеш відповісти на задане питання? Дійсно чому ніхто не порівнює перші 25 років? А я тобі скажу, тому що то ж були гірші роки і не логічно порівнювати перші роки рад. влади з 80-роками. Ну коли свідомі створили так звану незалежніть вони ж на другий день не сказали: ось дивіться, як гарно ми зажили. ВОни точно так, як і при совкові говорять "комунізм за горизонтом" ось ще трішки, ось асоціацію підпишем і т.д. і т.п. Тільки тоді дійсно були зрушення на краще і рух вперед а зараз рух назад у прірву. Невже й цього не видно? Здається таке вже повинно бути видно і тим хто взагалінічого бачити не хоче. Але не видно.
Ну і головне, чому про ті роки мовчать наші доблесні великорозумні історики - знавці мазеп, орликів, і крут. Мовчать тому, що одні хитрі, а інші просто дурні і не розуміють, що творці і ідеологи так званого комунізма ті самі що зараз творять так звану незалежність. Рило авторів вилізе на поверхню, якщо розворушити той історичний період. І що ти мав на увазі запитуючи саме пр 25 років совка? Вони різні навіть ті 25 років. 17+25 = 43, це ти хочеш щоб за точку відліку в порівннях брали 43 рік. Ну й молодець який ти. Ясно, що тоді ви виглядатимете героями, бо в 43-му коровами землю орали, але...в 43-му Україна вже була звільнена від фашизму і на її території вже не було війни. Так що і тут ти не вгадав.»


Ти хоч сам зрозумів що написав?) Судячи з відповіді - ні. Ти навіть не зрозумів що я написав. А себе ще таким розумнив вважаєш...

13. Гість / 15 квітня 2015, 19:57
9.ЕБусел
«А ты, наверное, живой очевидец первых лет "совка"? Так давай поделись впечатлениями, из первых уст.

Те, кто развалил совок и жрут не нажрутся, изо всех сил обгаживая СССР, их можно понять. Но невозможно понять ГОЛЫТЬБУ, у которой отняли ВСЁ, и которая, будучи низведенной ниже уровня скота, тоже верещит, как ей плохо было при советах. Теперь вот - "если б не Путин - эх и зажылы б!". Дебилы»


Ще один "розумник") Аби щось написати... І знову є себе самим розумним вважає...Просто навчися читати і розуміти думку інших людей...
14. Мухамед / 15 квітня 2015, 22:08
6.Гість
«1.Бусел
«Зато мы звильнылысь из-под гнёта ненавистного совецького комунистычного рэжиму! Прокляти комуняки заставляли ходить на работу, строить днепрогэсы, заводы и фабрики, засевать поля и выращивать хлеб. Та шо там казать, прокляти советы даже не разрешали, бросив напризволяще малых детей и родителей, поехать жопомоямы до италии или пособирать по 18 часов в сутки клубнику (или столько же попаковать на конвеере польских гемэошных кур)! Проклятый совок мучил нещасных украинцев бесплатной медициной, образованием, оплатой больничного, отпуском, 13-той зарплатой. Жахиття!!!
А тэпэр мы вильни и щаслыви, бо мы того варти. Слава
украини!!!!!»

Таке не лікується) Кожна людина бачить те, що хоче бачити...Чому, наприклад, ніхто не порівнює перші 25 років "совка", а саме його завершальний період) Тоді, справді, дали людям пожить. Чому, наприклад, ніхто не згадує, що саме комуністи, а не "свідомі", як дехто любить говорить "совок" розвалили і їх до сих пір із "насиджених" місць не виженеш...»

Ну от і я скопіював так як і ти. А що далі?
Ти б взяв і пояснив те, чого я не зрозумів. Ти писав у відповідь на камент Бусела. Давай розберемо, що ти хотів сказати. Ти був неводоводений думкою Бусела і чомусь визнав його хворим. А далі ти почав запитувати, чому "ніхто не порівнює перші 25 років "совка", а саме його завершальний період". Бо тобі б хотілось щоб говорячи про СРСР згадували лише найгірші роки. ХІба не так? Ну я тобі і відповів. Що тобі не зрозуміло?
Користуючись твоєю методою я тобі можу знайти спогади про те що творили козаки. Наприклад, задається у Боплана (якщо треба знайду точно) є про те, як вони гостили у поляків і тупо покрали у них столове серебро. А коли їм зробив хазяїн зауваження вони його тупо почали бити і били до тих пір поки один козак "із жалю" (так написано) його не пристрелив.
Блян всі ніки вже побанили.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації