Вхід | Реєстрація

На Лубенщині люди на колінах прощалися з загиблим бійцем Романом Павленком

На Лубенщині люди на колінах прощалися з загиблим бійцем Романом Павленком

Загиблого в АТО Романа Павленка в останню путь земляки проводжали, ставши на коліна 4 квітня у Тарандинцях був похований Роман Віталійович Павленко, який одним із перших став на захист своєї рідної України. Пішов і знайшов там смерть від ворожого снаряду 17 лютого 2015 року.

Про це повідомили в Лубенській РДА.

Попрощатися із загиблим разом із рідними прийшли майже всі земляки, а також голова райдержадміністрації Іван Дзус, голова районної ради Олександр Темченко, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко, військовий комісар Лубенсько-Оржицького ОМВК Віталій Лучний, завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Микола Чудак, які розуміють, що це спільне горе всього району, а не однієї родини.

Тримаючи у руках запалені свічки, односельці ставали на коліна, віддаючи шану загиблому герою. Траурний мітинг на місцевому кладовищі провела сільський голова Тарандинцівської сільської ради Тетяна Галета, згадавши у своєму поминальному слові життєвий шлях Романа. Він народився 4 серпня 1987 року у Тарандинцях. Зростав цікавою, допитливою дитиною. Навчався в Тарандинцівській загальноосвітній школі, завжди був активістом шкільного і громадського життя. Після закінчення 11 класу навчався в Полтавському ПТУ, відслужив в армії. Повернувшись до рідного села, брався за будь-яку роботу, допомагав батькам, зустрів своє кохання, але так і не встиг пізнати смак сімейного життя, не став батьком. Для земляків завжди буде прикладом Романова мужність, героїзм та людяність. Адже своєю порядністю та людською добротою він залишив по собі добру пам’ять. Щирі слова співчуття рідним висловили класний керівник Галина Гапченко, однокласник Женя Курило, від імені обласного військкомату – підполковник Геннадій Андрєєв.

Загибель одного з кращих синів Лубенщини стала для нас трагедією, вічною печаллю та скорботою. Нехай буде світлою пам’ять про великого українського патріота, хорошої доброї людини у серцях усіх лубенців.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2015, 14:44 | Лубни | Надзвичайне
1. Бусел / 8 квітня 2015, 00:17
И вот ради чего уконтрапупили этого двадцативосьмилетнего пацана? Чтобы сынок авакова купил себе за пару лямов апартаменты?, чтобы пэця спроворил себе пару лярдов?, чтобы байден-джуниор стал еще мильярдистей?

Да, чтобы быть удостоенным чести погибнуть за столь высокие цели, конечно, стоило скакать на майданах. Малаццы.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації