Вхід | Реєстрація

Найбільш інтенсивні обстріли бойовики проводять на Донецькому та Луганському напрямках – ІС

Найбільш інтенсивні обстріли бойовики проводять на Донецькому та Луганському напрямках – ІС

За останню добу бойовики близько 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Найбільш інтенсивні обстріли – у Донецькому та Луганському напрямках.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє народний депутат, керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Також протягом минулої доби противник 6 разів намагався атакувати позиції українських військ, у ряді атак застосувавши бронетехніку (в обмеженому обсязі, не більше 3-4 одиниці за атаку)», а – йдеться у повідомленні.

Як відзначає Тимчук, бойовики переважно використовують стрілецьку зброю, міномети, зокрема 120-мм, бронетехніку та артилерію – включно з гаубицями Д-30 та САУ «Гвоздика», які мали бути відведені за Мінськими домовленостями.

«Зокрема, вранці 7-го квітня в районі селища Дослідне (Донецьке напрямок) передові позиції українських військ були накриті вогнем 120-мм мінометів, потім пішла атака (з фронту атакувала відволікаюча група бойовиків, з флангу - основна група). В ході атаки бойовики активно застосовували стрілецьку і важке піхотне озброєння (гранатомети, як станкові, так і ручні). Вогнем у вогневих засобів одного з опорних пунктів українських військ противник спочатку був зупинений, потім під прикриттям бронетехніки передова група сил АТО відкинула противника на його вихідний рубіж», – повідомляє Тимчук.

Окрім того сепаратисти атакували українські позиції в районі Новотошківки та низку позицій сил АТО на Маріупольському напрямку.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2015, 12:16 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації