Вхід | Реєстрація

Відпочивати можна і в Україні

Відпочивати можна і в Україні

Мудрі люди завжди стверджували, що будь-яка подія, будь-яка тенденція може нести в собі позитив і негатив одночасно. Правильність цієї тези можна перевірити в сучасній Україні. При цьому у кожній сфері суспільного життя. Практично у всьому можна знайти свої плюси або мінуси.

Взяти хоча б таку сферу, як відпочинок, конкретніше – туризм. Потрібно відзначити, що через падіння гривні та рівня реальних доходів, більшості українців на кілька років доведеться забути про закордонні подорожі. Це – безумовний мінус.

Та все ж «святе» місце пустим не буде і в цьому разі. Заміною подорожам в Єгипет або Туреччину стануть поїздки і походи по рідній країні. А це вже є плюсом. І справа не лише у тому що валюта залишиться в Україні. Є чимало інших нюансів. Сьогоднішня криза неодмінно призведе до розвитку вітчизняного туристичного ринку та спонукатиме до справжнього активного відпочинку.

Вже зараз інтернет-магазини, які спеціалізуються на продажу туристичного спорядження оновлюють асортимент та готуються до сезону активних продажів. І, цілком можливо, що слово gofree, в пошукових мережах будуть набирати набагато частіше аніж, назву якогось готелю в Єгипті. Намети, спеціальний одяг і навіть термоси, без сумніву будуть користуватися неабияким попитом. Вони, безперечно теж подорожчали та все ж коштуватимуть в рази дешевше чим відпочинок на південному курорті. Як не дивно, але й зараз якісний туристичний намет можна придбати менше чим за одну тисячу гривень.

І от придбавши спорядження люди почнуть подорожувати по Україні. І не просто дивитися на краєвиди з вікна автобуса чи автомобіля, а йти , їхати на велосипеді, пливти в човні. Тобто докладати фізичних зусиль, отже, тренувати своє тіло. Саме це і є справжнім активним відпочинком.

Ну, звичайно ж, почнуть шукати нові можливості для заробітку, люди, яких називають підприємцями. Цілком можливо, що вже через два-три роки ми станемо свідками справжнього буму «зеленого туризму». Україна, як відомо зі слів класика сучасної політики, це зовсім не Росія. І місць для цікавого, безпечного та комфортного відпочинку, тут вистачає. Так що плюсів у сьогоднішній кризі може виявитися навіть більше аніж мінусів.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2015, 13:53 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації