Вхід | Реєстрація

У вівторок ремонтувалися кобеляцькі дороги по вулицях 1 Травня та Червоноармійській

У вівторок ремонтувалися кобеляцькі дороги по вулицях 1 Травня та Червоноармійській

28 квітня, у вівторок ремонтувалися відразу дві кобеляцькі дороги. Перша – по вулиці 1 Травня, друга – по вулиці Червоноармійській. Одночасно в Кобеляках працювало два дорожньо-ремонтні підприємства: ТОВ «Кобеляцький Будсервіс» та Кобеляцький райавтодор.

Проїзну частину вулиці 1 Травня на відрізку між вулицями Дніпропетровською та Касьяна (до п’ятивуглів) на замовлення Кобеляцької міської ради ремонтували працівники «Кобеляцького Будсервісу». Крім власне ремонту дороги вони ліквідували подекуди ямковість і на тротуарній частині цієї вулиці.

А ось поточним ремонтом вулиці Червоноармійської, поблизу професійного аграрного ліцею, займалися працівники Кобеляцького райавтодору. Цим відрізком дороги опікується Служба автомобільних доріг Полтавської області. Протягом вівторка зроблено ямковий ремонт тієї частини дороги, що мала найбільші і найглибші вибоїни.

Нагадаємо, у 2015 році на поточний ремонт кобеляцьких доріг міська влада передбачила 450 тисяч гривень. За словами міського голови Олександра Ісипа, у разі перевиконання бюджету міста за І півріччя поточного року обсяг видатків на ремонт доріг в Кобеляках буде неодмінно збільшено. Крім того, очільник міста висловив сподівання, що система державного казначейства і надалі працюватиме у задовільному режимі. Це дасть змогу поремонтувати значну кількість кобеляцьких доріг, чого міська влада не взмозі була робити протягом минулих років через постійні затримки бюджетних платежів.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2015, 14:58 | Кобеляки | Суспільство
1. Просто Вася / 29 квітня 2015, 16:47
Диви як актино пашуть.
Скоро вибори...
Хоча ходив учора по тому асфальту - нічо такий, наче непоганий. Хай буде
2. шофер / 29 квітня 2015, 21:58
Хотя... даже якшо мислити мотивами хапуги - все одно залізобетонні плити вигідні. Гроші на ремонти то будуть же виділятися, із розрахунку шо там асвальт, хоча по факту ніякий ремонт не буде потрібен... бо там залізобетон. От вам і бабло... І не частина яка залишилася від ремонту, а повністю все.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації