Вхід | Реєстрація

Міліціонери та журналісти Лубенщини провели спільний рейд річкою Сула

Міліціонери та журналісти Лубенщини провели спільний рейд річкою Сула

Рейд проводили працівники міліції, журналісти телеканалу «Лубни», представники рибінспекції та місцеві активісти. У ході перевірки водойми та берегів було виявлено двох місцевих жителів, в яких вилучено заборонене знаряддя для вилову риби «Павук»  та свіжовиловлену рибу.

За даним фактом працівниками міліції було складено адміністративний протокол за частиною 4 статті 85кодексу України про адміністративні правопорушення та передано матеріали на розгляд і прийняття рішення до Лубенського міськрайонного суду.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2015, 13:48 | Лубни | Кримінал
1. кобелячанин / 5 травня 2015, 17:40
А у нас слабо журналістам і мєнтам пройтися по березі річки? І скільки ж піймали бракош у лубнах? А то шось журналісти ходили а тексту як наче перший клас твір писав.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації