Вхід | Реєстрація

«Веселковий дивограй» порадував глядачів різноманіттям талантів

«Веселковий дивограй» порадував глядачів різноманіттям талантів

У минулий четвер вихованці Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості імені М. Касьяна виступили зі звітним концертом. Підтримати юних артистів та оцінити їх таланти зібралася значна кількість кобелячан.

Першими на сцені Будинку культури з’являються ведучі:

— Ми щиро раді вітати гостей на нашому звітному концерті «Веселковий дивограй»! Гарантуємо цікаву програму, піднесений настрій, море позитивних емоцій, неймовірне задоволення від прекрасних пісень, запальних танців, щирих віршів, неповторного гумору, посмішок і теплої атмосфери.

І вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості виконали свою обіцянку. Тому що програма, яку вони підготували, дійсно була різноманітною. Спочатку свої вокальні здібності показали тріо юних співаків, а підтанцював їм колектив «Велес». Їх змінили Наталія Вільхова разом із дитячим вокальним ансамблем, які виконали музичну композицію «Україна — це ти». Привітали глядачів і найменші учасники з гуртка «Калинонька».

Протягом усього вечора радував своїми запальними танцями колектив «Велес» (керівник Ярослава Тереніна).

Згадували добрим словом на святі й народного лікаря України Миколу Касьяна, ім’я якого носить позашкільний навчальний заклад. Власний вірш про Миколу Андрійовича прочитала Ірина Каракуця.
Усі присутні хвилиною мовчання вшанували військових, які загинули в АТО. А Владислава Мурейко виконала пісня «Дай, Боже, сили нашим солдатам».

Агітбригада старшокласників запросила всіх бажаючих до Будинку дитячої та юнацької творчості і розповіла про всі гуртки, які є в позашкільному закладі.

Маленькі гумористи досхочу посмішили гостей дійства, прочитавши їм гуморески нашого земляка Володимира Чуйкова.

Ансамбль народних інструментів «Веселі музики» (керівник Андрій Уткін) своєю грою на ложках викликав у присутніх сплеск позитивних емоцій.

У незвичному аранжуванні звучала вокально-інструментальна композиція «Реве та стогне Дніпр широкий» у виконанні Андрія Уткіна, Олександра Божка, Дмитра Фещенка і Дениса Татушенка.
Порадував глядачів і родинний виступ сім’ї Тереніних, які заспівали «А мій милий вареничків хоче».
Справжнім театральним видовищем став ляльковий театр від вихованців БДЮТ.

Окремо хотілося б відмітити колишніх випускників позашкільного закладу Артема Шмигленка, Сергія Шаманова, Анжелу Черевко, Каріну Козаченко, Ольгу Тітаренко та Олександра Тітаренка, які підготували для присутніх свої музичні вітання.

Як розповіли ведучі, Будинок творчості гордиться успіхами своїх вихованців. Ці діти відстоюють честь району на обласному, зональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Тож за творчі досягнення на переможців чекали нагороди, які вручив колишній керівник фотогуртка Костянтин Бобрищев.

Також цього вечора Андрій Уткін привітав піснею ще одну обдаровану людину нашого краю Людмилу Овдієнко.

Завершився захід вокально-хореографічною композицією «Україна — це Європа», яку виконав танцювальний колектив «Велес» і вокалісти БДЮТ.

 

Більше фото дивіться у нашій фотогалереї


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації