Вхід | Реєстрація

Артисти адресували мамам найкращі побажання

Артисти адресували мамам найкращі побажання

Жителі району активно відзначили День матері.

Село Іванівка, яке знаходиться в Кобеляцькому районі, завжди славилося талантами. Жителі цього населеного пункту є прекрасними спортсменами, розумними керівниками, голосистими співаками та просто дружньою громадою. Саме завдяки цьому вони спільними зусиллями організовують чудові заходи, котрі проводять у своєму селі. Доказом цього став святковий концерт, який був проведений 10 травня в Іванівці. Його організували співробітники Будинку культури, працівники місцевої школи, жіноча рада та мешканці села. А зібралися на це дійство не лише іванівці, а жителі сусідніх населених пунктів. Привітали своїх колег та присутніх і працівники районного Будинку культури.

Цього дня для відвідувачів заходу виступали Ольга Чурсілова, Надія Нікіфорова, Інна Сіроштан, Тетяна Фуга, Борис Ярошенко, Ірина Свячена, Наталя Бодня, Алім Чесак, Тетяна Гуєвська, Олександр Китайгора, гурт «Іванівські куми».

Усіх присутніх із 70-ою річницею Перемоги над нацизмом та Днем матері привітав іванівський сільський голова Микола Гордійко.

Глядачі залишилися задоволені концертною програмою, а артисти — їх підтримкою та подяками.

 

«Від серця до серця, вітання — для вас!»

Саме так називався святковий захід, який для матерів підготували працівники районного Будинку культури.

Розпочалася концертна програма танком «Сонечко», який виконав дитячий танцювальний колектив «Барвінок». Далі настала черга юних вокалістів. Для мам співали молодша та середня групи вокального ансамблю, сольно музичні композиції виконували Ольга Скрильник та Олександр Бражко.

Працівник культури Алім Чесак подарував жінкам пісню «Материнська любов», Артем Письмак — «Стежина до мами», Артем Шмигленко — «Люба моя ненько».

Як завжди, порадували глядачів Михайло Федоровський і танцювальний колектив «Грація», які підготували музичну композицію «Смерека». Владислава Гончарова виконала пісню «Мамина калина».
А щоб глядачі вдосталь насміялися, працівники Будинку культури поставили сценку «Як мама заміж дочку віддавала», котра завершилась жартівливою музкомпозицією «Кума мене в губи цьом» у виконанні Сергія Телятника та Альони Ткаченко.

Народний ансамбль танцю «Барвінок» також не залишився осторонь і виконав танок «Кобеляцькі витребеньки».

Протягом усього святкового дійства артисти адресували мамам найкращі побажання і слова вдячності за їхню чуйність, любов і ласку.

 

Фото концерту Ви можете переглянути у нашій галереї


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2015, 12:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації