Вхід | Реєстрація

Жителі Чкалового прогнали злодіїв

Жителі Чкалового прогнали злодіїв

Сільська самодіяльна охорона зуміла запобігти злочину.
На початку квітня жителі маленького села Чкалове, що на території Підгорянської сільської ради, прийняли рішення організувати охорону свого населеного пункту від потенційних злодіїв. Адже за кілька тижнів до цього в одного із місцевих мешканців вкрали корову. Ця крадіжка стала лише однією із цілої серії подібних злочинів, що прокотилися Кобеляцьким районом.
Жителі Чкалового вирішили створити щось на зразок добровільної народної дружини. Вночі чоловіки, які живуть в селі, по черзі беруть участь у патрулюванні. Для цього був розроблений спеціальний графік, узгоджений із співробітниками Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. Після того як селяни почали проводити нічні патрулювання, корів у їх населеному пункті вже не викрадали.
А ось у п’ятницю 29 травня нічний рейд дав неочікуваний результат. Між другою і третьою годинами ночі патрульні помітили, що селом рухається легковий автомобіль. За ним почали стежити. Легковик під’їхав до садиби одного з місцевих жителів, який займається аграрним бізнесом, отже має техніку і паливно-мастильні матеріали. Із машини встали кілька чоловіків і попрямували до бочок із соляркою. Аж тут на місце події підоспіли нічні патрульні, котрі на той момент встигли викликати підмогу. Нічні зайди, побачивши гурт чоловіків, миттєво побігли в поля. На місці події вони залишили автомобіль «Москвич», а в ньому документи та мобільні телефони. У багажнику селяни знайшли порожні каністри.
Звичайно ж, маючи таку документальну базу, викликані в село правоохоронці швидко встановили особи власників машини та мобільних телефонів. Ними виявились молоді жителі села Бережнівка. Під час з’ясування обставин у райвідділі вони одразу заявили, що автомобіль «Москвич» у них викрали.
Про подальший перебіг цієї справи ми повідомимо читачів пізніше.
 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2015, 09:02 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації