Вхід | Реєстрація

Цьогоріч Кобеляцька ЗОШ №2 випускає 41 випускника

Цьогоріч Кобеляцька ЗОШ №2 випускає 41 випускника

29 травня міський голова Олександр Ісип привітав кобеляцьких школярів зі святом останнього дзвоника. Сьогодні випускний у школі №2.

У п’ятницю зранку в кобеляцьких школах відбулося свято останнього дзвоника. На це свято міський голова Олександр Ісип завітав до рідної школи (очільник міста закінчив Кобеляцьку ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім.О.Гончара в 1992 році). Олександр Михайлович привітав школярів із закінчення навчального року та побажав гарно відпочити на канікулах. А випускникам побажав удачного вступу до вищих навчальних закладів, успіхів та здобутків у дорослому житті.

Керівник міста прийшов до рідної щколи з подарунками. Він подарував учням школи 3 волейбольних, 3 баскетбольних та 3 футзальних м’ячів, передавши їх директору школи Світлані Ніколенко та вчителю фізкультури Володимиру Дорошенку.

У суботу о 18 годині розпочнеться випускний у цій школі. Випускники урочистою ходою пройдуть центром рідного міста до районного центру культури й дозвілля, де й відбудеться святкове дійство. Цьогоріч Кобеляцька ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім.О.Гончара випускає 41 випускника (два класи), з яких 5 із золотою та 2 із срібною медаллю закінчили школу.
 


Автор: Сергій Галушко, секретар Кобеляцької міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2015, 22:41 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації