Вхід | Реєстрація

Свято Дня захисту дітей не обминуло і неповнолітніх, що перебувають на обліку в КВІ

Свято Дня захисту дітей не обминуло і неповнолітніх, що перебувають на обліку в КВІ

1 червня 2015 року як в усій Україні так і в Кобеляцькому районі  проводилося відзначення  надзвичайного свята -  Міжнародного  дня захисту дітей.

Кобеляцьким районним підрозділом кримінально - виконавчої інспекції з нагоди свята  Дня  захисту дітей було запрошено неповнолітніх, які перебувають на обліку в КВІ до районного центру  культури та дозвілля   м. Кобеляки з метою проведення  відповідних право-освітніх та  культурно - масових заходів.

Працівниками Кобеляцького районного підрозділу кримінально- виконавчої інспекції спільно з працівниками  РЦСССДМ, та Служби у справах  дітей Кобеляцької РДА  з вказаними неповнолітніми проведено  додаткові усні профілактичні бесіди, надано  плакати та іншу інформаційно - друковану продукцію з питань захисту прав дітей, їх соціальної адаптації, пропаганди здорового способу життя та запобігання правопорушень та запрошено взяти участь у святковій вікторині «Зроби своїми руками».

Крім цього  неповнолітні  були  залучені  до інтелектуальних  і культурно - просвітницьких ігор і св’яткового концерту.

За результатами проведення цього  заходу у підоблікових осіб сформувалося негативне ставлення  до скоєних раніше злочинів та позитивні плани на подальше майбутнє своє життя.


Автор: В’ячеслав Коваленко, інспектор Кобеляцького РП КВІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2015, 17:34 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації