Вхід | Реєстрація

Про «рекрутів Сталіна»

«Человек будущего тот, у кого самая длинная память». (Ф. Ницше)

«Почаще оглядывайся на зады, чтобы избежать в будущем знатных ошибок». (Козьма Прутков)

Прочитавши в «ЕХО» статтю «Історія Біликів», я спочатку навіть очам своїм не повірив. Усього вже було, але такого. Хоч було це і прогнозованим після прийняття відомого закону про «тоталітарну символіку». Але, щоб так швидко і так нахабно. І дивно те, що реакції з боку так званої громади, яка то ділиться, то об’єднується, демократично виконуючи волю законодавця, — нуль.

У статті автор дозволяє собі назвати захисників Вітчизни не Героями, а просто «рекрутами Сталіна». Хизується тим, що в період німецької окупації «ліквідовано 40 сталінських солдатів». А ким ліквідовано? Авторе, назвіть імена тих «героїв-ліквідаторів», які вбили «40 сталінських солдатів», наших земляків, як зараз би сказали, пересічних. Нічого не нагадує?

І сорому в людини немає таке писати. Скажете, свобода слова. На мою думку, ознакою свободи слова є можливість називати речі своїми іменами І, на жаль, наші ЗМІ цим похвалитися не можуть. Наша так звана демократія і свобода слова дозволяють писати лише ту правду, яка їх засновникам вигідна. От подивимось, чи надрукують мою точку зору. Якщо надрукують, то честь і хвала нашому «ЕХО».

Ви хоча б раз задавали собі запитання: навіщо вам постійно «обрізають» історію? Відповім. Тому, що історія — це засіб маніпуляції свідомістю, а значить — і засіб управління отарами. Спочатку ви промовчали, коли вандали ламали пам’ятники, потім ви промовчали, коли ВРУ прийняла сумнівний закон про «тоталітарну символіку», який, на думку будь-якої адекватної людини, працює на ще більший розкол суспільства, тобто, на посилення сепаратистських настроїв. Мало того, він дає право вважати, що Крим ніколи Україні не належав, а Галицький край також не був Україною. Ті землі, які «рекрути Сталіна» приєднали до України, належали частина ляхам, частина румунам, частина мадярам. Наша ВРУ, визнавши усю історію і владу часів СРСР злочинними, фактично визнала поза законом приєднання Криму і західних земель. Тепер очікуйте наслідків. І варто подумати над тим, чи там ми шукаємо сепаратистів і чи є у влади совість.

Платон у своїх діалогах писав: «Питає тоді Гермес Зевса, як дати людям сором і почуття справедливості…» Зевс йому пояснив: «… нехай усі беруть у цьому участь. Інакше не постати державам, якби це було приступне лише небагатьом… І від мого імені встанови там закон, щоб кожного, хто не зуміє мати в собі сором і почуття справедливості, вбивали як виродка суспільства». Допускаю, що виродків рано чи пізно можна покарати, а як бути із тим, щоб усі українці (чи бодай хоч половина) навчилися не мовчати, не втрачати свою совість, а повставати проти різних виродків. Та для цього ж потрібно мати сором і почуття справедливості. А де його візьмеш? Тому і мовчать усі. А по Платону, чи то б пак по Зевсу, якщо у вас немає того почуття, то ви самі відноситись до таких виродків. Тоді з вами треба робити саме те, що з вами і роблять. І «не постати тоді державі». А ви дивуєтесь, чому вашу державу нищать.

Закони Зевса для наших «архітекторів» — то святе. Тож постає питання, кого будуть вбивати як виродків суспільства? Може нас? І, можливо, ми цього заслужили сповна?

Мабуть українцям потрібно вибирати: або пустити державу в «розпил», або тих індивідумів, які хочуть підмінити історію мільйонів на своє маніакальне величчя і ніким не оспориме право на трактовку історичних подій лише ними, поставити на своє місце. Право на історію належить народу, так як і влада, згідно Конституції.

Якщо мільйони захисників Вітчизни можна так запросто зробити просто рекрутами Сталіна, то чиїми рекрутами з часом будуть називати сучасних кіборгів. Тоді на захист Вітчизни і рідної землі став весь народ, крім малого відсотку «виродків», які мали свою точку зору на те, кому краще служити і кому повинна належати земля України. По секрету скажу, що вони свого добилися. Ще трішки і рідна земля перекочує до своїх нових хазяїв.

Цікаво, як зватимуться з часом сучасні кіборги? Хоча, я знаю як. Відповідь криється у самому слові. Президент навіть обіцяв у Донецькому аеропорту їм музей влаштувати. Сподіваюсь, він у цьому питанні обіцянки дотримається.

«Вигрібаєте» ви сповна, шановні, і цілком заслужено, хоча б тому, що до сих пір так нічого і не второпали.

Ану, якби хтось назвав євреїв, які воювали проти Гітлера на боці Сталіна, просто рекрутами Сталіна. Ім’я Сталіна ототожнювалось тоді з державою. Хоч сама держава йому не належала, як зараз належить олігархам. Та й було в нього у власності усього пара чобіт і шинелей.

Ваших дідів і батьків єхидно «опустили» з героїв до звичайних рекрутів Сталіна. І ви всі, у тому числі і ветеранські організації, мовчите. Ну, мовчіть. Подивимось, чим це все скінчиться.

Ви вже своїми руками під лозунги вшанування жертв голодомору поставили собі у кожному населеному пункті хрести. Магія слова і символів діє, шановні. Ви в це не вірити, бо вам краще вірити в НЛО і пророцтва усіляких провидців. Вірте.

Р.S. Чомусь здається, що за задумом замовників та стаття повинна підняти градус ворожнечі в суспільстві, аби внести ще більший вклад у його розкол. І не виключено, щоб розпалити пожежу війни по всій Україні. Можливо, за неї хтось ще й великі гроші заплатив. Не мовчіть, шановні. Давно сказано: змовчи і сатана тріумфуватиме.


Автор: Валерій Коробчинський


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2015, 10:42 | Кобеляки | Політика
1. Андрейко / 17 червня 2015, 21:43
то діденко написав щось таке щоб ніби бути в ногу з часом а через тиждень за певних обставин він може заспіває союз нєрушимий рєспублік свободних Змовчи і супруненко тріумфуватиме
2. Адекватник / 17 червня 2015, 22:40

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації