Вхід | Реєстрація

Василь Мирошниченко звільнив Івана Супруненка (доповнено)

Василь Мирошниченко звільнив Івана Супруненка (доповнено)

9 червня відбулася чергова сесія Кобеляцької районної ради. На ній депутати так і не змогли прийняти рішення про те, хто ж стане головним лікарем Кобеляцької центральної районної лікарні. А наступного дня з’явилося розпорядження голови Кобеляцької районної ради Василя Мирошнеченка «Про звільнення виконуючого обов’язки головного лікаря Кобеляцької центральної районної лікарні Супруненка Івана Івановича».

11 червня це розпорядження передане у Кобеляцьку лікарню. Підставами для звільнення були названі наступні документи: «Розпорядження голови районної ради від 22.10.2014 №52 «Про призначення виконуючим обов’язки головного лікаря Кобеляцької центральної районної лікарні Супруненка Івана Івановича»; «Витяг із протоколу 37 сесії Кобеляцької районної ради 6-го скликання від 09.06.2015 р.»; «Протокол №3 засідання лічильної комісії по результатах виборів таємного голосування по обранню головного лікаря Кобеляцької центральної районної лікарні 37 сесії районної ради 6-го скликання від 09.06.2015 р.». Контроль за виконанням цього розпорядження Василь Мирошнеченко поклав на заступника голови районної ради Ганну Кондратьєву.

Іншим своїм розпорядженням Василь Мирошнеченко призначив заступника головного лікаря Людмилу Глову виконуючим обов’язки головного лікаря ЦРЛ. Ні витягів із протоколів, ні самих протоколів в лікарні ще не бачили. Із цього приводу адміністрація ЦРЛ підготувала і направила відповідний запит у районну раду. Василь Мирошнеченко прокоментував своє розпорядження:

— Депутати так і не змогли на конкурсній основі обрати головного лікаря. Після цього мною було підписане рішення про звільнення виконуючого обов’язки Івана Супруненка. Адже контракт із ним закінчився уже давно. Тепер Іван Іванович може знову подати свою кандидатуру для участі в конкурсі на посаду головного лікаря.

Отримати коментар від Івана Супруненка поки що не вдалося. Він хворіє.

Натомість його дружина Віра Супруненко, яка теж працює в лікарні, висловила своє здивування і обурення рішенням голови районної ради. Вона продемонструвала грамоту, яку в кінці травня вручили Івану Івановичу, і сказала:
— Я не бачу логіки в діях керівників району. Кілька тижнів тому вони вручали Івану Івановичу Почесну грамоту. А потім взяли і звільнили його. У колективі всі шоковані і обурені.

Через кілька днів працівники лікарні повідомили, що запит у районну раду вже відкликали. Одна із співробітниць на умовах анонімності пояснила:

— Ми просто не бачимо необхідності в цьому запиті. Перед виборами головного лікаря у колективі проходили збори. Ми підтримали кандидатуру Івана Супруненка. Відповідні листи були направлені в районну раду. Але, як ми бачимо, нас ніхто не слухає і на нашу думку не зважає.

А ось Анатолій Таранушич, голова фракції «Рідний край», був дещо категоричнішим у висловлюваннях:

— Ми обурені ситуацією із Супруненком. Мені недавно одна людина, яка є опонентом Івана Івановича, сказала, що Супруненко спить і бачить себе головним лікарем. А я відповідаю, що він спить і бачить, аби його син живий і здоровий повернувся із АТО. І, не дай Боже, нікому таких снів. Вважаю, що районна влада показала свою слабкість і заполітизованість. Програв не Супруненко, програла влада. Навіщо було на сесії «дрова ламати», щоб наступного дня звільняти Івана Івановича. Хочу нагадати опонентам, що таке ж, як і лікарня, комунальне підприємство очолює Ніна Ясинська. І вона теж вже три роки є виконуючою обов’язки. Але ж її ніхто не звільняє. Тобто, маємо класичний приклад подвійних стандартів. Хоча ми б, маю на увазі «Рідний край», за Ніну Анатоліївну проголосували б.

Після скандальної сесії, коли Олександр Андрейко накинувся із кулаками на Івана Супруненка, останній написав заяву в міліцію з вимогою притягти Олександра Тарасовича до адміністративної відповідальності. А у вівторок у міліцію надійшло звернення із районної ради з проханням дати правову оцінку вчинку Андрейка.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2015, 17:46 | Кобеляки | Політика
1. Андрейко / 17 червня 2015, 21:38
до речі звідки філоненко знає що супруненко заяву на андрейка в мінтовку написав він що в супруненка фдьютант чи черговий в міліції
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації