Вхід | Реєстрація

Ісип строє магазін?!

Ісип строє магазін?!

Останнім часом містом ширяться чутки, що міський голова Олександр Ісип розпочинає будівництво нового приміщення поряд із магазином «Грація». Кореспонденти «ЕХО» вирішили перевірити достовірність цієї інформації.

Очільник міста розповів, що, згідно законодавства України, він не має права займатися підприємницькою діяльністю. Щодо розповідей про будівництво, то Олександр Михайлович пояснив:

— Так, біля «Грації» проводять будівельні роботи і мене там могли бачити, але їх замовником виступає моя дружина Оксана, якій і належить будівля. Наразі там будують цоколь під паркан, щоб загородити територію. Напевно, він буде зроблений із металопрофілю. Наскільки мені відомо, нового магазину вона будувати не буде.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2015, 16:41 | Кобеляки | Цікаве


1. Андрейко / 19 червня 2015, 13:26

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. ПолтавкаНаталка / 19 червня 2015, 22:00
Хотіла б бачити достойного опонента Ісипу на посаду мера (навіть не буду припускати що він не буде балатуватися на таку золоту посаду)

Змінено 21.06.2015, 12:09
3. шофер / 22 червня 2015, 13:32
11.Адекватник
«Це данина часу, і хоч би ми того і не бажали, хтось та дасть нам його»
У тім то і справа - скільки ще довелося б чекати часу, як би у роті не виросли гриби. От з’явився б той стільниковий звязок тільки но сьогодні - із подачі, наприклад, Ахметова. Ну і як би воно було? Тепер ти доганяєш що таке час... Час, невід’ємна складова усього що відбувається - бо все відбувається у часі, і із часом. А от же, якщо стільнковий звязок, то як не крути, але саме Кучма.

І да - ще ж не забувай про конкуренцію! От уяви собі, трохи згодом з'явився б один лише МТС і абзац... Чи була б ота труба часами прилиплою до вуха? Ой не факт... І оте системне обмеження безперервної розмви 30 хв. тупо не знадобилося б.

Змінено 22.06.2015, 13:42
4. Адекватник / 22 червня 2015, 16:00
12.шофер
« Час, невід’ємна складова усього що відбувається - бо все відбувається у часі, і із часом.»

Що це тебе "понесло" на філософію? Давай ще про гегелівське "отрицание отрицания" згадаємо. Тут люди он ніяк лавочки на пляжі не поділять. Все одно не героізуй ні Кучму ні ісипа. Все б відбулося і без них. Так само, як і без Леніна відбулася б революція, а миздобули чомусь на ньому "відігралися". І раз вже ти так глибоко закопався у своїх разсуждєніях, скажи, а в революції був позитив? (маю ж на увазі не Майдан, а 17 рік) А щодо конкуренції, то фактор це сам по собі позитивний, але тобі не здається, що вона використана тимчасово і поступово її задавлять. От наприклад ті ж самі АТБ, маркетнопти і т.п. Тобто, ми знову прийдемо до жорсткого тоталітаризму в чиїхось конкретно інтересах. На відміну від радянского нічийного Держплану, зараз ведеться конкретне планування не в інтересах народу.
5. шофер / 22 червня 2015, 23:43
13.Адекватник
«Все б відбулося і без них»
Коли ?! опять же двадцять п’ять...
Повторюся - не слід недооцінювати часу.
Це ключава складова любої події.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації