Вхід | Реєстрація

Депутати скасували касові апарати для підприємців 2 і 3 групи, платників єдиного податку

У грудні минулого року були прийняті зміни до Податкового кодексу стосовно розширення кола застосування реєстраторів розрахункових операцій. Зазначені зміни викликали численні обурення серед структур малого та середнього бізнесу.

У середу 1 липня 2015 року Верховна Рада в другому читанні прийняла законопроект №1088, в якому передбачено внесення змін до Податкового кодексу щодо звільнення від необхідності застосування касових апаратів для фізичних осіб-підприємців, які є платниками єдиного податку, входять до І, ІІ та ІІІ групи та мають річний дохід до 1 мільйона гривень; у разі ж перевищення порогу в 1 мільйон гривень, застосування касових апаратів для них є обов’язковим. Застосування касових апаратів у такому разі розпочнеться з першого місяця наступного кварталу після досягнення підприємцем упродовж року 1-мільйонного порогу. Слід зазначити, що новоприйнятим Законом Кабміну до 1 вересня 2015 року дано доручення розробити порядок перевірки суб`єктів господарювання.

 

Оголошення

Кременчуцька ОДПІ повідомляє, що Спілкою податкових консультантів України спільно з Українською аудиторською службою за участі Державної фіскальної служби України 17 липня 2015 року планується проведення семінару для платників податків на тему: «Сплата податку на додану вартість у контексті Податкового кодексу України».

Захід відбудеться о 10.00 за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 6, Діловий дім, конференц-зал. Вартість семінару – 550 грн. за одного учасника (без ПДВ). Попередній запис здійснюється за телефоном у м. Кременчуці (0536) 74-20-92.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2015, 14:55 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації