Вхід | Реєстрація

В перші хвилини після аварії Боїнга бойовики обшукували речі жертв

В перші хвилини після аварії Боїнга бойовики обшукували речі жертв

У річницю трагедії «Боїнга» австралійське видання News Corp Australia оприлюднило кадри, які зняли самі бойовики, на місці катастрофи відразу після падіння пасажирського лайнера.

«Фільм відображає їх сум'яття, коли вони хвилини потому виявили, що літак є комерційним авіалайнером», - зазначає видання.

Судячи з відео, командир бойовиків, який прибув на місце події, по телефону доповідає про ситуацію і наказує звільнити місце від цивільних осіб. Також наказує нічого не знімати через побоювання, що кадри можуть потрапити в інтернет.

Потім він доручає своїм людям розосередитися, витягти бортовий самописець і віднести його у машину.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2015, 14:49 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації