Вхід | Реєстрація

До розгляду залучать представника Департаменту охорони здоров’я

9 липня відбулося друге слухання цивільної справи за позовом Івана Супруненка до Кобеляцької районної ради, Кобеляцької центральної районної лікарні та голови райради Василя Мирошнеченка щодо його поновлення на посаді виконуючого обов’язки головного лікаря.

На судовому засіданні були присутні позивач Іван Супруненко, адвокат Олег Пелих, представники відповідача Кобеляцької районної ради Анатолій Кучеренко, Оксана Федоренко та Василь Мирошнеченко, виконуючий обов’язки головного лікаря Кобеляцької ЦРЛ Володимир Казерод.

На початку слухання суддя Тетяна Тесленко нагадала, що на попередньому засіданні сторони познайомили з їх правами і обов’язками. Також їм роз’яснили право відводу складу суду.

Далі представникам відповідача для ознайомлення роздали доповнення до позовної заяви, а суддя зачитала їх:

— Скасувати розпорядження голови Кобеляцької районної ради № 18 від 10.06.2015 року, зобов’язати Кобеляцьку ЦРЛ видати належно оформлену трудову книжку.

Після цього адвокат Олег Пелих надав суду копії звернень під різними датами від громадських організацій та трудового колективу лікарні до районної ради й адміністрації про подовження контракту з Іваном Супруненком.

— Згідно положення про призначення головного лікаря, ця процедура проходить на сесії районної ради, але за погодженням із Департаментом охорони здоров’я Полтавської ОДА, — сказав адвокат. — Тож ми прохаємо залучити до розгляду справи третю сторону.

Суддя зауважила, що вони розглядають справу про поновлення на посаді виконуючого обов’язки головного лікаря, а не обрання. Та все ж дозволила залучити до слухання представника Департаменту охорони здоров’я. У зв’язку з цим справу перенесли на кінець липня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2015, 09:10 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації