Вхід | Реєстрація

Сергій Троян врятував життя сімейній парі

Сергій Троян врятував життя сімейній парі

У Біликах чоловік та жінка ледве не загинули від отруєння фарбою.

У понеділок на номер 101 чергового Кобеляцької пожежно-рятувальної частини зателефонувала жінка, яка повідомила, що в Біликах по вулиці Шевченка сімейна пара, фарбуючи полиці в погребі, втратила свідомість.
Пожежний Олександр Бутко відразу поінформував про цей інцидент білицьких колег. Екіпаж Сергія Трояна та Віктора Лимаря виїхав на місце події. Виявилося, що чоловік (1969 року народження, хворий на астму) та його дружина (1975‑го) приїхали погостювати до матері. Чоловік спустився в погріб, щоб пофарбувати там полиці. Від випаровування хімічної речовини він втратив свідомість. Дружина кинулася визволяти його, але теж знепритомніла. Літня мати, побачивши це, почала кликати на допомогу. Сусіди, котрі збіглися на крик, викликали рятувальників.

Серій Троян, озброївшись протигазом і мотузкою, заліз у погріб. Чоловік майже не подавав ознак життя. Тоді рятувальник, одягнувши на нього свій пояс, який кріпився до мотузки, скомандував підіймати постраждалого назовні. Слідом дістали і жінку, котра теж була без свідомості. Завдяки швидкому реагуванню Сергія Трояна та допомозі біличан сімейну пару вдалося врятувати. Лікарі швидкої, котрі вже були на місці, надали постраждалим необхідну медичну допомогу.

Як повідомив начальник Білицького МПК Володимир Тупиця, у вівторок ця сімейна пара приїздила до пожежних, щоб подякувати їм за порятунок своїх життів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2015, 12:07 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації