Вхід | Реєстрація

«Субсидії нараховані по 2882 особових справах»

«Субсидії нараховані по 2882 особових справах»

Цього тижня на апаратній нараді говорили про призначення субсидій та профілактику правопорушень.
Про стан надання субсидій населенню Кобеляцького району за спрощеним порядком розповів заступник начальника Управління праці і соціального захисту населення Олександр Ломаков.

Доповідач повідомив, що протягом травня-липня цього року житлові субсидії нараховані по 2882 особових справах або 93 відсотках від загальної кількості:

— Із них: 1650 — з числа отримувачів субсидії протягом опалювального періоду 2014-15 років, 1232 — за новим зверненням. 1448 сімей звернулося за субсидією за новим порядком із 1 травня 2015 року.
Як розповів Олександр Ломаков, для швидкого опрацювання заяв від громадян в організації запроваджено подовжений робочий день: до 19‑ї години. При цьому наголосив:

— Учергове нагадую жителям району: не зволікайте зі зверненнями щодо призначення субсидій, подавайте їх уже зараз. У разі виникнення питань одразу звертайтесь до Управління праці, яке  знаходиться за адресою: Кобеляки, вулиця Жовтнева, 2 або за телефонами: 3-10-93, 3-21-30.

Зі слів Олександра Сергійовича, інформування громадян про надання або відмову в субсидії проводиться в п’ятиденний термін після винесення рішення. Людей повідомляють через органи місцевого самоврядування або вручають лист особисто. Також Управлінням праці встановлено список громадян, які мають право на призначення субсидій на тверде паливо та скраплений газ. Такій категорії допомога надається по мірі їх звернення. На сьогоднішній день призначено 259 субсидій із урахуванням доходів громадян. У 68 зверненнях відмовлено.

— Управлінням забезпечено надання щомісячної адресної грошової допомоги 354 особам, котрі перемістилися із зони проведення антитерористичної операції, — наголосив доповідач.

Також Олександр Сергійович зазначив, що згідно Постанови Кабміну № 389, із 1‑го липня надання житлово‑комунальних послуг пільговикам, які мають знижки 25, 50 та 100 відсотків, здійснюється з урахуванням сукупного доходу сім’ї.

— Постановою передбачається: якщо розмір сукупного доходу сім’ї пільговика перевищить 1710 гривень на одного члена сім’ї, то право на пільги він втрачає, — говорить Олександр Ломаков. — Це нововведення діятиме до 31 грудня цього року.

На завершення апаратної наради голова РДА Таміла Шевченко нагадала присутнім, що 8 серпня о 10‑ій годині в парку Богдана Хмельницького відбудеться районне свято урожаю.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2015, 16:15 | Кобеляки | Суспільство
1. саша ставицький / 9 серпня 2015, 08:50
Цей чолояга бреше.Ганяють вони людей згори вниз і навпаки.А взагалі це ідіотизм і ідіоти при владі.Якщо дохід на сімю 1711 грн , то ти вже багатий , а якщо 1710 , то бідний. Це так , як і діти війни , хто народився до 1 вересня , той дитина війни , а хто 1 вересня , той післявоєнний . Дебілізм і ідіотизм.
2. Гість / 9 серпня 2015, 09:03
1.саша ставицький
«Дебілізм і ідіотизм.»

Деб.ілізм і ід.іотизм може процвітати лише в суспільстві деблів і і.діотів. Так що жалітися нема на кого.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації