Вхід | Реєстрація

"Сільські традиції" знову пікетували

"Сільські традиції" знову пікетували

Анонсовані раніше збори біличан поряд із свинокомплексом таки відбулися.
6 серпня о 8:00 перед в’їздом до підприємства збираються близько сорока жителів селища. Також на мітинг приїхали голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко та депутат облради Анатолій Шкарбан.
Головне питання, яке цікавило біличан, — коли вирішиться екологічна ситуація в селищі.
"Сільські традиції" на мітингу представляв заступник генерального директора Роман Калатур та головний ветеринарний лікар Юрій Полісковий.
Перед присутніми виступила місцеві активістки, які у складі робочої групи побували в Болградському районі Одеської області. Саме там знаходиться схоже підприємство з вирощування свиней, для якого Полтавський інститут свинарства розробляв очисні системи.
Також свої пропозиції вносили активісти Лідія Чернига, Олександр Бажан, Лідія Плужник, в. о. сільського голови Наталія Левонтівцева. Таміла Шевченко зупинилася на кожному пункті, які обіцяли виконати заступник голови ОДА Роман Товстий та керівництво свинокомплексу.
Після тригодинного обговорення біличанами можливих варіантів вирішення проблеми, було вирішено протягом серпня організувати онлайн-конференсію з власником свинокомплексу, російським бізнесменом Олександром Орловим. Отож, у місцевому Будинку культури біличани матимуть змогу задати питання та висловити свої думки Орлову в режимі онлайн.

Детальніше про акцію протесту читайте в тижневику "ЕХО" №33 від 14.08.2015 року
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2015, 15:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації