Вхід | Реєстрація

На увесь район залишилось 1200 радіоточок

На увесь район залишилось 1200 радіоточок

Таку цифру назвав начальник Полтавської філії ПАТ «Укртелеком» Микола Хлистун.

На щотижневій апаратній нараді при голові райдержадміністрації Таміла Шевченко поцікавилась у Миколи Михайловича ситуацією з дротовим радіомовленням:

— До нас постійно звертаються жителі міста й району зі скаргами щодо нерегулярної роботи радіо. У чому проблема?

Микола Хлистун пояснив, що абонентські лінії дротового мовлення давно вже застаріли:

— Матеріали для їх ремонту ми отримуємо дуже рідко. Тому, коли на стару стальну проволоку зв’язківці накручують мідний провід, то проблема зникає до першого дощу, доки дроти не окисляться. Крім того, миттєво лагодити всі пориви ми не в силі, оскільки разом зі мною в організації працюють сімнадцять чоловік.
Присутня на нараді Ганна Кондратьєва, заступник голови райради, зупинилась на доріканнях жителів Орлика щодо відсутності радіомовлення.

— Так, нам відомо про цю проблему. Ми виїжджали в Орлик на ремонт, — запевнив Микола Хлистун. — По-перше, великої шкоди завдала остання буря, яка вирувала в цьому населеному пункті. По-друге, пориви регулярно спричиняють електрики під час обрізання дерев. Вони, коли ріжуть гілки, то не дивляться, що знаходиться під ними. В «Укртелекома» заключений договір із «Полтаваобленерго» на використання їх опор. Неодноразово я зустрічався з керівництвом кобеляцької філії з приводу цієї проблеми. Та вона залишається невирішеною. По-третє, деякі мешканці привласнюють собі обірваний дріт і здають його на металобрухт.

Таміла Шевченко закликала керівників до співпраці та попрохала провести роз’яснювальні роботи в колективах.

Далі начальник районного центру поштового зв’язку Любов Голтвянська повідомила, що працівники організації за перше півріччя цього року на 96 відсотків виконали поставлений перед ними план:

— Дев’ять поштових відділень у районі стали рентабельними. Вони протягом шести місяців окупили себе і працювали на прибуток.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2015, 12:49 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації