Вхід | Реєстрація

Конопля… для риби

Конопля… для риби

Напевно, риби їли дуже багато, адже у господарстві 42‑річного новосанжарця правоохоронці знайшли 38 кущів коноплі.

У ході проведення операції «Візит» на території Новосанжарського району дільничними інспекторами міліції було затримано 42-річного мешканця селища Нові Санжари. Дільничні інспектори старший лейтенант міліції Олег Манько та лейтенант міліції Артур Федірець під час добровільного огляду виявили та вилучили на подвір’ї цього громадянина 38 кущів рослин зеленого кольору за всіма ботанічними ознаками схожих на рослини коноплі.

Сам чоловік дуже здивувався, коли дізнався, що скоював злочин, який карається притягненням до кримінальної відповідальності. Він пояснив, що раніше ніколи не був судимий і взагалі не мав проблем із законом. А коноплю він вирощував у квітнику… для підгодовування риб, адже займається риболовством.

Наразі наркотики вилучені та направлені на дослідження до науково‑дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Полтавській області. Проти чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч 1 ст. 310 ККУ: «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». За любов до рибок громадянина можуть покарати штрафом у розмірі від ста до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Автор: Вікторія Долина, прес-служба Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2015, 16:46 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації