Вхід | Реєстрація

До уваги юридичних осіб!

Відповідно до Закону України від 14.10.2014 № 1701‑II зареєстровані юридичні особи мають подати державному реєстратору реєстраційної служби Кобеляцького районного управління юстиції відомості (реєстраційна картка форми № 4) про своїх кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) та/або власників істотної участі юридичної особи, у тому числі кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) та/або власників істотної участі її засновника, якщо засновник — юридична особа.

Законом України від 21.05.2015 № 475‑VIII визначено, що зазначені відомості не подають:
політичні партії, творчі спілки, їх територіальні осередки, адвокатські об’єднання, торгово‑промислові палати, релігійні організації, державні та комунальні підприємства;

юридичні особи, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками. У цьому випадку учасники — фізичні особи, є бенефіціарними власниками (контролерами) такої юридичної особи;

юридичні особи, які подали державному реєстратору відомості про свого кінцевого вигодо одержувача (вигодоодержувачів), у тому числі кінцевого вигодо одержувача (вигодоодержувачів) їх засновника, якщо засновник — юридична особа.

У разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) її учасника (засновника), якщо учасник (засновник) — юридична особа, подаються відомості про його відсутність.

Термін подання такої інформації продовжено на чотири місяці, тобто до 25 вересня 2015 року.


Автор: Реєстраційна служба Кобеляцького РУЮ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2015, 10:19 | Полтавщина | Суспільство
1. саша ставицький / 11 серпня 2015, 09:00
Трохи нагадує - Я В БРЕДУ.Де тільки нахваталися таких слів , та зворотів мови.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації