Вхід | Реєстрація

Кобеляцьким комунальникам міська влада придбала новий тракторний причіп

Кобеляцьким комунальникам міська влада придбала новий тракторний причіп

Кобеляцьким комунальникам міська влада щойно придбала новий тракторний причіп типу 2 ПТС-4. Працівники комунального підприємства "Міська сервісна служба" використовуватимуть нову одиницю техніки для збирання та вивезення вуличного сміття і відходів.
Тракторний причіп, вантажопідйомністю 6 тонн, обладнаний подвійним бортом; вивантаження можливе на 3 сторони. Транспортний засіб має гідравлічне та електричне обладнання, гальмівну систему. Його рамні та інші несучі конструкції додатково посилені, виконані з металу, обробленого гарячою прокаткою.
Зі слів міського голови Олександра Ісипа, для придбання нового тракторного причепа міськрада виділила 84 тисячі гривень.
— Наші комунальники гостро потребують нового сміттєвоза. Наступного року міська влада докладе всіх зусиль, аби придбати цю одиницю комунальної техніки для потреб міста, — підкреслив очільник Кобеляк.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2015, 15:58 | Кобеляки | Суспільство


1. турист / 12 серпня 2015, 16:48
Оце подія!Прошу і надалі висвітлювати в "ЕХО" такі епохальні придбання!Обов"зково треба запросити Кулічковського освятити.
2. Нс777 / 12 серпня 2015, 20:23
Транспортний засіб має гідравлічне та електричне обладнання, гальмівну систему.

Апарат канєшно наворочений,даже з тормозами.це вам не х..зна шо,крутізна одним словом.

«1|турист| треба запросити Кулічковського освятити.»
+100500, бо без скаженого попа тормоза могут і не помочь.
3. саша ставицький / 12 серпня 2015, 22:05
до виборів готові , яке піклування про громаду.УРАААААА!!!
4. светка / 13 серпня 2015, 08:11
Які ви всі злі!! Ну, що вам все не так то. Навіть в придбанні причепа бачите якийсь негатив. Як би не було, але придбання нової техніки для громади це добре!
5. саша ставицький / 13 серпня 2015, 09:59
Ой СВЄТКО СВЄТКО , ЯК ТИ НЕ РОЗУМІЄШ , ЩО ТАКИМ ЧИНОМ НАС ДУРАЧАТЬ , РАНІШЕ ЗА ГРЕЧКУ , А ТЕПЕР УЖЕ І ЗА ГРОШІ ГРОМАДИ. Купити причіп і про це оголошувати на всю область? Чому не повідомляють наприклад , скільки чиновники спалили бензину на поїздки на роботу , обідати , вечеряти.Там сума значно більша , ніж вартість причіпа.
6. светка / 13 серпня 2015, 12:09
Саша я так зрозуміла, що ви хлопець не кобеляцький бо мер Кобеляк ходить на роботу пішки. І мені байдуже де він вечеряє і чим вечеряє, може тобі ще цікаво чим він і какає, мені ні! Тому для мене як жінці така подія цікава. Як би ця подія не була висвітлена на шпальтах газети я б і не знала про це. А так добре коли оновлюється автопарк комунального підприємства.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації