Вхід | Реєстрація

Віктор Фесюра вітав солдатів у АТО

Віктор Фесюра вітав солдатів у АТО

Кобеляцький артист разом із колегами виступив з концертами в Краматорську і Слов'янську.

Наприкінці серпня відомий в Кобеляцькому районі музикант побував у зоні АТО. Туди він їздив у складі своєрідної концертної бригади. Віктор Фесюра розповів:

— Мені зателефонував відомий полтавський артист, співак, директор Центру народної творчості Дмитро Соколов. Ми з ним добре знайомі по виступах на Сорочинському ярмарку та інших концертних майданчиках. Дмитро запропонував поїхати в АТО і виступити із концертами перед солдатами. Я погодився. Ми мали виступати на День Незалежності в Щасті, Артемівську та Пісках. Але там було занадто «гаряче», тож із міркувань безпеки нас у ці міста не пустили. Ми виступили у Краматорську та Слов'янську.

Виступати довелось в основному перед бійцями 95‑ї Житомирської аеромобільної бригади. Фесюра розповів, що на одному з концертів, котрий пройшов на території колишнього санаторію, у залі зібрались близько тисячі військовослужбовців. Серед них були кілька десятків мобілізованих із Полтавської області. Знайшов Віктор і земляків із Ганжівки та Морозів. За його словами, солдати бурхливими оплесками вітали кожного артиста. А під час виконання знаменитої пісні «Чорнобривці» чимало солдатів плакали від розчулення.

Краматорськ та Слов’янськ, за словами Віктора, поволі повертаються до нормального ритму життя. Але на вулицях у нічний час пусто. Лише військові патрулі несуть службу. Чимало зруйнованих артобстрілами будівель уже відремонтовані, але потрібно провести ще дуже багато відновлювальних робіт.

Також Віктор Фесюра розповів, що планує поїхати з концертами в зону АТО ще й наприкінці вересня.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2015, 13:53 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації