Вхід | Реєстрація

Із віршами, піснями, танцями і смачною кашею

Із віршами, піснями, танцями і смачною кашею

Саме так минулої п’ятниці працівники й вихованці Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості провели день відкритих дверей.

Захід проходив на подвір’ї БДТ. На нього зібралися батьки гуртківців, колишні випускники та майбутні вихованці позашкільного закладу.

Ведучий дійства Сергій Черкаський повідомив глядачів, що Будинок дитячої та юнацької творчості — це велике море пригод, гавань цікавих ідей, острови різноманітних здібностей і талантів. І запросив усіх у цікаву морську подорож «Берег творчості».

Під запальну мелодію на імпровізованій сцені з’явилася агітбригада старшокласників. Вони розповіли, що у позашкільному закладі працюють вокальний, танцювальний гуртки, де вихованці вчаться співати і танцювати. Для тих, хто бажає стати модельєром, функціонує гурток моделювання. Любителів в’язати, ліпити і вишивати чекають у відділі «Рукоділля». Також у БДТ є гурток шанувальників поетичного слова. А підсумували учасники агітбригади свій виступ такими словами:

— Будинок творчості дітей завжди чекає, він вчить всьому й таланти розкриває.

Поздоровити вихованців та педагогічний колектив із початком нового навчального року прибули керівник апарату райдержадміністрації Віра Олєйнікова та Анатолій Кучеренко, працівник районної ради. Вони подякували працівникам БДТ і їх учням за досягнуту спільну роботу, яку постійно відзначають не тільки в районі, а й в області, та висловили сподівання, що кількість зайнятих призових місць із кожним роком буде тільки збільшуватись.

Перша зупинка була в порту «Колективний», де на глядачів чекала директор позашкільного закладу Галина Сабадир. Галина Вікторівна коротко розповіла про успіхи вихованців і запросила дітей приходити до Будинку творчості, де вони неодмінно виберуть гурток за своїм уподобанням.

На острові «Чарівне слово» гостей вітали учасники клубу художнього читання «Калинонька». На зупинці «Декоративні перлинки» діти розповіли про відділ декоративно-ужиткового мистецтва. Крім того, присутні мали змогу познайомитись із роботою фотогуртка та гуртка журналістики. Свою лялькову виставу гостям презентували юні театрали. На острові «Веселого настрою» відвідувачів розважали танцювальний колектив «Велес», народні музики-ложкарі та вокалісти студії «Зоряний олімп».

А щоб під час подорожі присутні не зголодніли, на них чекала смачна каша, яку приготували працівники БДТ.

Кінцевою зупинкою був порт «Екскурсійний». Ведучий запросив гостей заходу на екскурсію в Будинок дитячої та юнацької творчості, де вони мали змогу ближче познайомитись із роботою гуртків та їх керівників.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2015, 16:40 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації