Вхід | Реєстрація

«Стандарт» Ю-19 здобуває дві перемоги поспіль

«Стандарт» Ю-19 здобуває дві перемоги поспіль

6 вересня у неділю після літньої перерви стартував чемпіонат області з футболу команд І ліги, в якій беруть участь 15 команд.

У першій виїзній грі другого кола молодіжна та доросла збірні району завітали до Опішні, де протистояли місцевій «Ворсклі». Наші футболісти першими повели в рахунку, гол забив Владислав Вакула. На це господарі відповіли контрвипадом та відновили рівновагу: 1:1. Утім, на останніх хвилинах гри Владислав Кореньов переграв захисників і лівою ногою відправив м’яч у сітку воріт противника. Гра так і закінчилася з рахунком 1:2 на користь «Стандарту».

13‑го вересня, у неділю, до Нових Санжар завітала «Вікторія» із Первозванівки Чутівського району. У цьому матчі юніорська команда «Стандарту» знову здобула надзвичайно потрібну перемогу. Єдиний та переможний гол у ворота чутівської команди забив Віталій Урєзченко, який гарматним ударом із 30 метрів відправив м’яч у сітку воріт гостей.

Дублююча команда «Стандарт» Ю-19 не є слабшою за основну, яку знову переслідують невдачі. Послаблювати дубль «Стандарту» не є пріоритетним для досягнення кращої гри основної команди, яка понесла кадрові втрати: Андрія Дашівського, Сергія Сонника, Руслана Протаса. У молодіжній команді є талановиті футболісти, котрі вже зараз можуть грати на дорослому рівні. У останніх двох переможних матчах добре себе проявили воротар Максим П’явка та його партнери Андрій Тіманов, Владислав Черненко, Сергій Любомирський, Роман Матійченко, Андрій Столярчук, Мирослав Коляда, Андрій Корнієнко, Вадим Манник, Владислав Кореньов, Владислав Зімовець, Євген Джежелий. На домашню гру футболісти вперше одягли нову форму синьо-жовтого кольору, яка також надихнула наших хлопців на перемогу. У придбанні форми допоміг директор кафе «Водограй» підприємець Сергій Булочніков. Слід зауважити, що Сергій Леонідович завжди допомагає футболістам у вирішенні фінансових питань.

До тренерського штабу «Стандарту» долучився Олексій Конюша, випускник футбольної академії «Зорі» (Луганськ).

На наступну гру новосанжарці їдуть у далекий виїзд до Гадяча, де зустрінуться з місцевим «Пслом». Надіємося на вдалу гру і перемогу новосанжарських футболістів.


Автор: Віталій Баранович, фахівець ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2015, 13:15 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. фанат / 19 вересня 2015, 09:18
пока заведовать командой будет баран, толку небуде.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації